On seguir Santa Tecla i la Mercè als mitjans

0

La del Primer Diumenge de Festes de Santa Tecla a Tarragona i de la Mercè a Barcelona seran demà les diades més importants del cap de setmana que  a més, comptaran amb un ampli seguiment en directe per part d’alguns mitjans, especialment des de Tarragona.

La Xarxa i TV3

La Xarxa de Televisions Locals i Televisió de Catalunya produeixen conjuntament la diada de Tarragona, que es podrà veure en directe (a partir de les 12h) per la majoria de televisions locals, o a la tarda, en un resum per TV3 a les 19.07h. L’equip estarà format per Carles Cortés i Raquel Sans i amb Toni Comas i Biel Duran seguint la diada a peu de plaça.
La Xarxa també emetrà la diada en directe per les ràdios locals associades, amb Josep Ardila, Àlex Alonso i Ernest Gili.

RAC1

L’emissora torna a apostar pels castells i ho farà per partida doble. L’equip de castells de Rac1 es traslladarà a Tarragona però també farà connexions amb la diada de la Mercè barcelonina. Aleix Santacana, Benet Iñigo, Maria Garcia i Xavi Aymerich seran els encarregats d’explicar el que passi a Tarragona.

Penedès Televisió

Ràdio Vilafranca també oferirà la diada en directe, amb la conducció de Josep Torreño de festadirecte.cat, i amb els comentaris d’Aina Mallol, cap de colla dels Xicots de Vilafranca. A la tarda a partir de les 18h Penedès Televisió oferirà un resum d’una hora d’aquesta diada i en reposició a les 22h.

Barcelona Televisió

Barcelona Televisió oferirà també en directe la diada de la Mercè de colles convidades, com ja és costum amb Rafel Lujan i Efren Garcia, que acostaran a l’espectador tot el que succeixi a la Plaça de Sant Jaume, també a partir de les 12h. Serà el mateix equip que participi a la transmissió de la diada de les colles locals, el proper 24 de setembre.

 

 

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom