Confirmades les 4 colles de Sant Fèlix 2016

5
1122

Josep Torreño

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca acaben d’anunciar les colles que actuaran a la diada de Sant Fèlix del proper 30 d’agost. Un any més es reuniran a la Plaça Més Castellera la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Castellers de Vilafranca, els Minyons de Terrassa i la Colla Joves Xiquets de Valls, repetint el mateix cartell que el 2015 i el més clàssic dels darrers anys.
Els administradors oferiran demà al vespre una roda de premsa per explicar la tria de les colles.

Després del recital ofert per la Colla Vella, els Minyons i els verds al passat Sant Fèlix tot feia preveure que la presència d’aquestes estava més que assegurada, com així ha estat. En canvi els possibles dubtes se centraven en quina seria la quarta colla i, finalment, els administradors de la festa  han confiat en la veterania de la Colla Joves Xiquets de Valls. Els vermells van coronar l’any passat a Vilafranca el 2de9 amb folre i manilles, el primer de la colla en molts anys, però no va ser suficient per arrodonir una gran actuació, fet que podria haver generat dubtes de la seva continuitat. Els de Jaume Galofré van acabar la temporada mostrant clars símptomes de millora i això ha estat el que ha fet decantar la decisió dels administradors. La Joves va tancar l’any amb un balanç de tres dosos de 9 completats i quedant-se a les portes de coronar el 3de10 amb folre i manilles en el primer intent de la seva història.

Cal recordar que els administradors també han visitat a la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Xiquets de Tarragona, aquests darrers entrant a la roda de contactes més de 30 anys després del darrer cop.

L’anunci de les colles escollides pels administradors, previsible però esperat, arriba en una data similar a la dels darrers dos anys, responent a la petició de les colles per configurar els calendaris el més aviat possible. Al 2014 s’anunciava el 10 d’abril mentre que l’any passat s’anunciava el 22 de febrer.

vilafranca

Publicitat

5 COMENTARIS

  1. doncs crec k s’ekivoken…hauria d’haver vingut la jove de tarragona, sense dubtes! k va fer la jove de valls l’any passat?

  2. JA FA ANYS QUE LA 4 COLLA ES LA JOVE DE TGN, PERÒ POTSER NO DEU CAURE PROU BE A VILAFRANCA. DESITJO QUE AQUEST ANY L’ JOVE TINGUI UN GRAN ANY I DEIXI RETRATATS UN COP MÉS ALS ADMINISTRADORS DE VILAFRANCA. A FAVOR DE LA JOVES DE VALLS, ÉS QUE ELS TENEN BEN POSSATS I AIXÒ SEMPRE PROMET ESPECTACLE.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.