La Jove i els Xiquets es posen a punt per Sant Magí

0

Amb Sant Magí a la cantonada els Xiquets i la Colla Jove Xiquets de Tarragona encaren la recta final que els durà dimecres a intentar els primers castells de la gamma extra de l’any a la plaça de les Cols.

Els Xiquets no van poder tancar la tercera ronda a Ferran per culpa de la pluja però van saldar l’objectiu de la tarda completant un altre el 2de8f i el 5de8. Allà els Castellers d’Altafulla van descarregar el 4de6 amb l’agulla i el 3de7.

La Colla Jove va actuar al carrer que acull el seu local fent una actuació completa de la gamma alta de 8 que els va servir per apuntar-se el 2de8f, que no descarregaven a plaça des del 22 de juny de la temporada passada. Un 4de8 amb l’agulla tancat pels pisos superiors, un 5de8 de postal i un treballadíssim pilar de 7 amb folre van tancar la seva actuació. Posteriorment, a la plaça de les Cols, van dur a terme l’assaig de 2de9fm i del 5de9f, on van col·locar el pis de sisens d’ambdues construccions.
Avui a les 18h els de la Jove actuaran a la Canonja acompanyats dels Xiquets del Serrallo.

Tercer 5de8 dels Xiquets de Reus

Els reusencs van portar a Tarragona el 5de8, que ja és el tercer del curs i de lluny, el millor que han protagonitzat enguany. A més, van anotar-se un 3de8 de postal i un 4de8 defensat pels pisos superiors. Allà els Nois de la Torre també van completar el 3de7, el 4de7 després d’un intent desmuntat a més del 3de6 amb l’agulla.

 

 

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom