Els Castellers de Terrassa organitzen la I Diada Solidària en benefici a les malalties minoritàries

0
198

El proper diumenge 7 de maig a la plaça del Progrés els Castellers de Terrassa celebraran la I Diada Solidària. Aquesta iniciativa pretén realitzar diverses activitats amb l’objectiu de recaptar diners i donar visibilitat a entitats que treballen per a una causa solidària. D’aquesta manera els blauturquesa fan palès el seu compromís amb la ciutat, creant vincles amb altres entitats de Terrassa i destacant el valor de la solidaritat.

Segons Ilde Rojas, president dels Castellers, “amb aquesta diada pretenem fer més visibles aquestes malalties minoritàries i poc conegudes i recaptar el màxim que puguem per col·laborar amb la investigació i la lluita contra aquestes”. Mònica Polo de l’associació de Cors Lluitadors de Duchenne explicava “que diades com aquesta serveixen per donar a conèixer aquestes malalties i fer veure a les famílies que no estan soles i que hi ha llocs per compartir experiències”.

Enguany la I Jornada Solidària dels Castellers de Terrassa estarà orientada a les malalties minoritàries, els beneficis de la qual aniran destinats a quatre entitats que treballen per a millorar la investigació d’aquestes malalties. Aquestes entitats són les següents: Cors Lluitadors de Duchenne (Distròfia muscular de Duchenne), El sueño de Aaron (Artrofia Muscular Espinal), Todos con Aleix y Max contra la Histiocitosis (Histiocitosi de cèl·lules de Langerhans) i Associació Espanyola de Febre Mediterrània Familiar (Febre Mediterrània Familiar).

Així doncs, durant tot el diumenge 7 de maig, a la plaça del Progrés hi hauran un seguit d’activitats dirigides per a totes les edats, a part de punts d’informació, perquè totes les persones que s’hi acostin coneguin la feina que estan realitzant cadascuna de les entitats que hi participen.

Programa d’activitats de la I Diada Solidària

11:00h Batukada a càrrec de SOM MAURINA
11:30h Ball de Gegants a càrrec dels Gegants de les Fonts
12:00h Actuació Castellera amb els Castellers de Terrassa i Vailets de Gelida
13:30h Dinar Popular: Fideuà i Botifarrada*
16:30h Festa Infantil + Inflables
18:00h Concert d’Havaneres amb els Pirates de la mar turquesa
19:30h Concert de rock amb Mala Cuna

*Els tiquets per la Paella costaran (5€) i es podran adquirir en els següents llocs:
Bar Fronte Carrer Gandia 29, Timbal Dolç del Carrer Pi i Margall 114

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here