Els Castellers de Terrassa organitzen la I Diada Solidària en benefici a les malalties minoritàries

0
428

El proper diumenge 7 de maig a la plaça del Progrés els Castellers de Terrassa celebraran la I Diada Solidària. Aquesta iniciativa pretén realitzar diverses activitats amb l’objectiu de recaptar diners i donar visibilitat a entitats que treballen per a una causa solidària. D’aquesta manera els blauturquesa fan palès el seu compromís amb la ciutat, creant vincles amb altres entitats de Terrassa i destacant el valor de la solidaritat.

Segons Ilde Rojas, president dels Castellers, “amb aquesta diada pretenem fer més visibles aquestes malalties minoritàries i poc conegudes i recaptar el màxim que puguem per col·laborar amb la investigació i la lluita contra aquestes”. Mònica Polo de l’associació de Cors Lluitadors de Duchenne explicava “que diades com aquesta serveixen per donar a conèixer aquestes malalties i fer veure a les famílies que no estan soles i que hi ha llocs per compartir experiències”.

Enguany la I Jornada Solidària dels Castellers de Terrassa estarà orientada a les malalties minoritàries, els beneficis de la qual aniran destinats a quatre entitats que treballen per a millorar la investigació d’aquestes malalties. Aquestes entitats són les següents: Cors Lluitadors de Duchenne (Distròfia muscular de Duchenne), El sueño de Aaron (Artrofia Muscular Espinal), Todos con Aleix y Max contra la Histiocitosis (Histiocitosi de cèl·lules de Langerhans) i Associació Espanyola de Febre Mediterrània Familiar (Febre Mediterrània Familiar).

Així doncs, durant tot el diumenge 7 de maig, a la plaça del Progrés hi hauran un seguit d’activitats dirigides per a totes les edats, a part de punts d’informació, perquè totes les persones que s’hi acostin coneguin la feina que estan realitzant cadascuna de les entitats que hi participen.

Programa d’activitats de la I Diada Solidària

11:00h Batukada a càrrec de SOM MAURINA
11:30h Ball de Gegants a càrrec dels Gegants de les Fonts
12:00h Actuació Castellera amb els Castellers de Terrassa i Vailets de Gelida
13:30h Dinar Popular: Fideuà i Botifarrada*
16:30h Festa Infantil + Inflables
18:00h Concert d’Havaneres amb els Pirates de la mar turquesa
19:30h Concert de rock amb Mala Cuna

*Els tiquets per la Paella costaran (5€) i es podran adquirir en els següents llocs:
Bar Fronte Carrer Gandia 29, Timbal Dolç del Carrer Pi i Margall 114

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.