Dissabte, 23 octubre 2021

La Colla Joves atorga a RedBull TV el premi Joan Ventura Solé de Periodisme Casteller

|

- Publicitat -

El Premi Joan Ventura i Solé de Periodisme Casteller que atorga la Colla Joves Xiquets de Valls anualment reconeix la tasca de RedBull TV i la seva retransmissió online del Concurs de Castells de 2016.

El jurat integrat per responsables de les juntes tècnica i administrativa de l’entitat -amb el cap de colla Francesc Xavier Ramon i el president Cels Galofré, al capdavant-, i també per professionals de l’àmbit de la comunicació, reunit el passat 16 de març va decidir lliurar el guardó a Red Bull TV d’acord amb els següents arguments:

  • Per ser la primera televisió d’àmbit internacional a apostar per fer una retransmissió castellera; i per fer-ho en anglès, una llengua que ha permès apropar els castells arreu del planeta.
  • Per fer-ho amb un grau molt destacat de professionalitat i excel·lència, tenint en compte a més que s’enfrontaven per primer cop a la matèria castellera.
  • Per ser capaços de conjugar un equip professional arribat d’arreu del món amb professionals locals, la combinació de la feina dels quals s’ha traduït en un resultat impecable.
  • Per la seva aposta pel fet casteller des del respecte a l’activitat i a les persones que la realitzen, fugint d’enfocaments sensacionalistes.
  • Per la capacitat d’impacte arreu del món, assolint prop de 100 milions de visualitzacions d’un dels fragments de l’esmentada transmissió.

El guardó, que enguany arriba a la 22a edició, es lliurarà en el marc de la celebració de la 34a Nit de Premis de Valls que se celebrarà aquest dissabte, a partir de les 21 hores, al Centre Cultural Municipal de la capital de l’Alt Camp. El premi consisteix en una escultura dissenyada i creada per l’artista vallenc i casteller de la Colla Joves Xiquets de Valls Gabriel Duch.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.