El 3de10fm i l’estrena del 2de8sf, possibles objectius dels Minyons a Girona

JOSEP TORREÑO

0

Diada de Sant Narcís, diumenge 24 d’octubre a les 11.30h, a la Plaça del Vi de Girona

A la temporada brillant dels Minyons de Terrassa podrien afegir demà un nou èxit. I és que la Plaça del Vi de Girona podria ser l’escollida per estrenar demà el 2de8 sense folre, una construcció que han estat treballant durant tot aquest curs i que ara sembla estar en bones condicions per intentar-lo per primera vegada a la història de la colla. Abans, però, voldran complir amb el difícil repte de tornar a descarregar el 3de10 amb folre i manilles, com ja han fet en dues ocasions en aquest 2015. El castell de 10 es planteja novament en primera ronda i de descarregar-se podria donar pas al 2de8sf. A partir d’aquí el tercer castell podria ser el 5de9 amb folre i finalitzar la seva actuació amb el pilar de 8 amb folre i manilles, que no el porten a plaça des de la diada de Sant Fèlix.

Pels Capgrossos de Mataró la diada de Sant Narcís pot confirmar les bones sensacions del passat cap de setmana a Tarragona, on van completar el primer castell de 9 de l’any. Per demà a Girona s’han fixat l’objectiu del 3de9 amb folre, que encara no han intentat enguany, a més de repetir el 4de9 amb folre, a més de la torre de 8 amb folre i el pilar de 7 folratde comiat. Una gran aposta dels mataronins per anar enfilant la recta final de la temporada amb condicions, qui sap, de plantejar-se novament la gamma extra.

El 5de8 serà el gran objectiu dels Marrecs de Salt, amb l’alicient de completar-ne el primer a la Plaça del Vi.  Ara tot just fa un any que coronaven la catedral per primera vegada, que han descarregat en una sola ocasió, el passat juliol a la festa major de Salt. El 2de8 amb folre i el 3de8 completarien la seva actuació, la millor que han protagonitzat mai en el seu historial.

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom