300 euros i el pes en vermut pel guanyador de l’etiqueta del Vermut Casteller

0
315

Vermuts Miró ja ha publicat les bases del seu concurs per trobar l’etiqueta del Vermut Casteller. El producte, que es presentarà per Sant Jordi de l’any vinent, està buscant un disseny per l’etiqueta que tingui una clara relació amb el món casteller. Per això ha enviat la proposta a totes les escols d’art i disseny de Catalunya. Un jurat, format per cinc persones relacionades amb Vermuts Miró, el fet casteller i el món del disseny, seran els encarregats d’escollir la primera etiqueta del Vermut Casteller, que es presentarà el pròxim 23 d’abril.

Un premi de 300€ i el pes del guanyador/a en vermut

El premi per a l’etiqueta escollida és ben especial. D’una banda rebrà 300 euros en metàl·lic, en una clara voluntat de remunerar l’esforç de creativitat, i el pes del guanyador en vermut Miró. Els dos premis s’entregaran per Sant Jordi, en un acte públic.
L’etiqueta guanyadora serà la imatge del vermut i incorporarà també el nom del seu autor o autora, així com el logotip de la marca “Casteller, Colles Castelleres de Catalunya”, que certifica davant el consumidor que les vendes del producte de Vermuts Miró beneficien econòmicament tant a les colles com a la pròpia Coordinadora. Cal recordar que les colles podran adquirir l’ampolla de Vermut Casteller al preu de cost i vendre’l a un preu acordat, de manera que es convertirà en una font de finançament, sense tenir en compte la dimensió de cada colla. Serà un producte no només per a ús quan realitzin activitats, sinó que la voluntat és que entri a formar part del dia a dia dels establiments que tenen les colles en els seus locals, així com en les seves botigues. A més a més, el Vermut Casteller també es podrà trobar en bars i restaurants.

Les Bases

OBJECTE DEL CONCURS

Escollir l’etiqueta del primer Vermut Casteller de vermuts Miró, una edició especial destinada al fet casteller i a les colles castelleres.

PARTICIPANTS
Podrà participar qualsevol persona física o jurídica. Cada participant podrà presentar les propostes que cregui oportunes La participació al concurs pressuposa l’acceptació de les presents bases en tots els seus termes. Cap membre del Jurat podrà participar al concurs.

REQUISITS
La proposta haurà d’incloure: -El logotip de MIRÓ seguint l’exemple que s’adjunten en aquestes bases -El nom del producte: Vermut Casteller Les mides de l’etiqueta i, per tant de la proposta són: 10,5 cm d’amplada x 9,2 cm d’alçada

PROPOSTA
Les propostes presentades han de tenir una relació directe amb el fet casteller, més enllà de si és actual o no. La tècnica és lliure i pot derivar d’altres formats previs, tenint en compte que s’ha de reproduir com a etiqueta d’una beguda Pot ser tant en color com en blanc i negre Els originals hauran de presentar-se en format jpg o pdf i amb resolució 300ppp

PRESENTACIÓ DE PROPOSTES
Cal enviar els originals a vermutcasteller@mirosalvat.com indicant a l’assumpte la frase
PROPOSTA ETIQUETA. El cos del missatge de correu electrònic haurà d’incloure les dades de l’autor: nom i cognoms, data de naixement, domicili, mail i telèfon de contacte. Les propostes hauran d’anar acompanyades de la memòria del logotip, que haurà d’incloure aquells elements que, a judici del creador, expliquen l’obra.

TERMINI DE PRESENTACIÓ
La recepció dels treballs quedarà oberta a partir de la presentació pública de la present convocatòria i podran ser entregats fins al dia 29 de febrer de 2016. JURAT El jurat estarà format per cinc persones relacionades amb Vermuts Miró, el fet casteller i el disseny gràfic. El premi serà entregat el dia 23 d’abril de 2016 en un acte públic. La decisió del Jurat serà inapel·lable i irrevocable. El Jurat es reserva el dret a deixar desert el concurs, si així ho considera convenient.

DIFUSIÓ
Les persones interessades a participar en aquest concurs, pel simple fet de remetre les seves obres, autoritzen la Vermuts Miró a fer-ne ús, explotació i difusió, en relació a activitats promocionals i de publicitat del concurs, sense cap limitació temporal o territorials. En cas que Vermuts Miró vulgui fer ús de les obres presentades a concurs fora d’aquest àmbit, en sol·licitarà l’autorització a l’autor/a del disseny. Vermuts Miró es reserva el dret d’utilitzar la imatge de l’autor en totes les activitats relacionades amb el premi i/o amb finalitats promocionals o publicitàries del concurs, sense que el guanyador tinguin dret a rebre cap mena de contraprestació a canvi. Si hi hagués dificultats tècniques en el disseny i reproducció de la idea, el Jurat podrà efectuar les modificacions estrictament necessàries, però sempre respectant al màxim el treball de l’autor i havent-lo consultat prèviament. El premi serà entregat el dia 23 d’abril de 2016 en un acte públic a Reus La decisió del Jurat serà inapel·lable i irrevocable. El Jurat es reserva el dret a deixar desert el concurs, si així ho considera convenient.

PREMI
S’estableix un premi únic de 300 euros i el pes del guanyador o guanyadora en vermut, així com el nom del dissenyador/a a l’etiqueta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.