Diumenge, 22 Setembre 2019

Els Castellers de Montréal aconsegueixen 4.000 euros de micromecenatge en 10 dies per comprar material

L’única colla de castells a l’Amèrica del Nord s’ha marcat un nou objectiu de 6.000€ pels 20 dies de campanya que queden

Els Castellers de Montréal han aconseguit en deu dies els 4.000 euros que sol·licitaven a través d’una campanya de micromecenatge. Aquesta quantitat permetrà comprar camises adequades per a l’activitat castellera, més faixes, cascs per a la canalla, un matalàs per als assajos d’hivern i un tabal. La campanya ‘Ajuda els Castellers de Montréal a arribar més amunt!’ té encara 20 dies de marge per la qual cosa la colla canadenca s’ha marcat un nou objectiu de 6.000 euros. Finançaria la compra d’un estoc de mocadors brodats, xapes i altres productes de marxandatge per poder vendre durant les actuacions, tres mesos del lloguer del gimnàs per als assajos d’hivern i la compra d’una segona gralla.

Els Castellers de Montréal, una de les primeres colles de castells fundada fora de Catalunya, segueix sent l’única a l’Amèrica del Nord després de vuit anys d’activitat a Mont-real (Quebec). En formen part una cinquantena de persones entre catalans residents al Quebec, quebequesos libanesos, mexicans, uruguaians i xinesos, entre d’altres.

   

Actualment, la colla té una desena d’actuacions oficials per any, organitza tallers regularment i ha participat en festivals culturals de renom internacional. Aquest any, i gràcies a l’ajuda dels seus padrins els Castellers de la Vila de Gràcia, van aixecar el seu primer 4 de 6 durant una actuació en el festival Montréal Complètement Cirque.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

10 adjectius pel Sant Fèlix 2019

Article de Cugat Comas

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas