Vilanova, Sitges i el Prat, tres destacades per avui dissabte

0
317

Agenda menys fluida en el darrer cap de setmana de setembre, on baixarà l’intensitat dels darrers dies. Les eleccions del proper diumenge han provocat canvis en les agendes de les colles i moltes aprofitaran per a fer un petit parèntesi, agafar aire i encarar els dos darrers mesos de la temporada. Tot i així no manquen alguns compromisos interessants, com demà a Sitges, Vilanova o al Prat que repassem a continuació.

A Vilanova hi actuarà la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Nens del Vendrell  i els Bordegassos de Vilanova a la diada Albert Salvany.

Una jornada on la Colla Vella podria enllestir el 3de8 amb l’agulla que es plantegen atacar un pis més a Reus. La plaça de les Cols vilanovina tindria demà l’oportunitat d’estrenar la categoria de 9 pisos, però no és segur que els vallencs se’l puguin plantejar. El 3 i el 4de8 pot ser el màxim objectiu dels Bordegassos, que podrien acompanyar d’un tercer castell, sense descartar la torre de 7. Pel que fa als Nens del Vendrell, demà aparquen el 5de8, aniran a pels dos castells bàsics de 8 i a per la torre de 8 i el pilar de 7 folrats.

Al Prat del Llobregat, de festa major, hi actuaran demà a la tarda els Minyons de Terrassa, els Capgrossos de Mataró, els Castellers de Cornellà i els Castellers del Prat.

Els de Terrassa podrien portar com a màxim el 3de9 amb folre si són camises suficients  o decantar-se per una actuació amb el 5de8 i el 4de8 amb l’agulla com a més destacat. La tripleta de 8 podria ser l’actuació que es plantegin els Capgrossos en un cap de setmana de doble compromís, ja que l’endemà seran a Lleida. Cal destacar que els de Cornellà podrien atacar al Prat la torre de 7, construcció que no assoleixen des de la temporada de 2005, a més del 5de7 i el 4de7 amb l’agulla. Una torre de 7 que si ha anat bé l’endemà podrien repetir diumenge al barri del Padró de Cornellà. Per últim, la colla local optaria per repetir el 3de6 amb l’agulla com a màxim objectiu.

A Sitges se celebra la diada de Santa Tecla al Cap de la Vila on hi participaran els Castellers de Sabadell, els Xicots de Vilafranca i la Colla Jove de Sitges.

Els de Sabadell podrien tornar a plantejar-se el 5de8, que finalment no va arribar a Reus la passada setmana, acompanyant-lo dels dos castells de 8 bàsics. Els Xicots de Vilafranca, també apunten al 3 i el 4de8 però no està clar que la torre de 8 amb folre hi vagi, ja que tindran alguna absència. Per la seva part la Colla Jove de Sitges es decantarà per tres castells de la gamma alta de 7, com el 5de7, el 4de7 amb l’agulla i el 7de7.

Pel que fa a diumenge, destaquem la diada de Sant Miquel a Lleida amb l’actuació de la Colla Joves Xiquets de Valls, els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Lleida.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.