Vídeo | Els de Vilanova volen ‘abordegassar’ Tarragona amb una divertida campanya pel Concurs

0

Les colles ja comencen a publicar les seves campanyes encarades al proper Concurs de Castells. Un bon lema, hastags a les xarxes socials i sobretot, vídeos, que no faltin. Com el que han presentat avui els Bordegassos, guanyadors de l’edició de dissabte de 2012. Els vilanovins ténen la intenció de que Tarragona s’abordegassi. I ho han fet així, d’aquesta manera ben original:

La lletra

L’any 2012 els Bordegassos van guanyar la jornada de dissabte al Concurs de Tarragona. L’any 2014 hi van descarregar un 4 i un 3 de 8.

Perquè existeix aquest idil·li dels vilanovins a Tarragona? Deu ser que allà ens hi sentim com a casa. Tenim una plaça de les cols, tenim una rambla. Totes dues ciutats estem enfrontades amb un veïns que volen ser capital, i no ho són. Els nostres balls de diables estan enamorats i es conviden cada any. També tenim una Mulassa cadascú i una patrona, tot i que els vilanovins trobem a faltar un raim al braç de Santa Tecla. Tarragonins, els de la Jove, i vilanovins, els bordegassos hem assajat castells en unes antigues peixeteries. A Tarragona també hi va triomfar l’Arquebisbe Armanyà, és d’allà d’on era arquebisbe, aquí li hem dedicat un barri i allà el teniu enterrat. El primer partit oficial del Nàstic va ser contra el Vilanova d’aquells alumnes obrers. Empat a dos i tothom content. Tot i que s’ha de dir que els nostres pescadors, durant un temps, no eren gaire amics. Tot i això, a Vilanova tenim el carrer de Tarragona. Això que us acabem d’explicar és totalment cert. El que és mentida és que l’idili bordegàs a l’inmortal Tarraco sigui per totes aquestes relacions. Tornar a fer una bona actuació al Concurs, depén de tu. Només de tu.

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom