Vídeo | Els Castellers de Vilafranca visiten els Xiquets de Hangzhou

0
413

Ahir al matí els Castellers de Vilafranca van desplaçar-se a la ciutat de Hangzhou, que té 7 milions d’habitants, a uns 200 quilòmetres de Shanghai per tal de visitar l’escola GreenTown. Un centre d’ensenyament de primària i secundària de 3000 alumnes, que han vist aixecar els castells del Verds. L’escola ha agraït la visita dels castellers amb els aplaudiments i l’emoció dels joves alumnes i el lliurament de diversos records. Pel que fa a castells, han descarregat el 4de7 amb l’agullaa, el 4 i el 3de8, el 4de7 i pilars de 4.

Després de l’actuació i el dinar a l’escola GreenTown, els vilafranquins han fet turisme pel llac de Hangzhou, un dels llocs més emblemàtics de la zona.

A la tarda s’han desplaçat a Dequing, a la seu de l’empresa tèxtil Antex on han visitat els Xiquets de Hangzhou, la colla castellera xinesa sorgida l’any 2010 arran de l’Exposició Universal de Shanghai i l’actuació de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. La rebuda dels castellers xinesos als vilafranquins ha estat espectacular i en tot moment han mostrar la seva hospitalitat i simpatia.

El pati central d4de7ge la colònia tèxtil, ha estat el marc de l’actuació de les dues colles. Els Xiquets de Hangzhou han aixecat amb facilitat el 3de7 amb el pilar, el 4de7, un 2de6 i cinc pilars de 4. A més, han fet una sòlida prova d’assaig de 3de8 fins a dossos del qual han consultat alguns detalls tècnics de la pinya amb la tècnica vilafranquina. Els Castellers de Vilafranca han efectuat una actuació de castells de vuit amb el 4de8, la torre de 8 amb folre, el 3de8 i un vano de 5, que s’han completat amb solvència. Al finalitzar, les dues colles també han aixecat un 4de7 de germanor.

En el mateix indret s’ha descobert una placa commemorativa que recorda els dos 3de9 amb folre que la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha aixecat a la Xina, el primer el 2010 i el segon durant el passat estiu. La jornada s’ha tancat amb cordialitat i ambient festiu entre els castellers de les dues colles.

plaques

Vídeo | Els Castellers de Vilafranca a la Xina

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.