Vermut Miró i festadirecte.cat organitzen el primer premi de fotografia #VermutCasteller a Instagram

0
658
Amb motiu de la diada castellera del Mercadal de Reus del proper dissabte 3 d’octubre a la tarda, festadirecte.cat organitza el primer “Concurs de fotografia castellera a Instagram #VermutCasteller”, amb premi d’un lot de productes de Vermut Miró

Aquest concurs vol premiar la millor fotografia castellera de la diada que comptarà amb la participació de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Castellers de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Minyons de Terrassa i els Xiquets de Reus. Els concursants hauran de pujar les seves fotografies castelleres amb les etiquetes #VermutCasteller i #festadirecte, a més de ser seguidor dels respectius perfils d’Instagram @vermutmirodereus i @festadirecte.

Les fotografies es podran penjar des de l’inici de la diada, el 3 d’octubre a les 17.30h, fins el 9 d’octubre a les 23:59h. A partir d’aquí un jurat format per un representant de Vermut Miró, les fotògrafes Laura Rodríguez i Ariadna Brunet, i Josep Torreño, director de festadirecte.cat, realitzaran una selecció de les 8 millors fotografies, que es publicaran al perfil d’Instagram de @festadirecte a partir del 10 d’octubre. Serà a partir d’aquest moment quan es podrà votar per escollir el/la guanyador/a, ja que la fotografia amb més vots (la que més “m’agrada” obtingui) fins el 15 d’octubre a les 23:59h s’adjudicarà el concurs.

El premi

PREMI

El guanyador/a del I Concurs d’Instagram #VermutCasteller s’emportarà un lot de productes gentilesa de Vermut Miró de Reus, format per dues ampolles d’1l. de Vermut Miró (un vermut blanc i un vermut roig) i 8 botellins de Vermut Miró.

LES BASES

 1. Hi pot participar qualsevol persona que faci una fotografia, la pengi a Instagram i l’etiqueti seguint les indicacions que es detallen en aquestes bases (#vermutcasteller i #festadirecte). Serà imprescindible seguir els comptes d’Instagram @vermutmirodereus i @festadirecte

QUAN?

 1. El període de participació al concurs serà coincidint amb l’inici de la diada del Mercadal, el 3 d’octubre a les 17.30h, fins el 9 d’octubre les 23:59h.

CONDICIONS

 1. La participació en aquest concurs és gratuïta.
 2. No hi ha límit de fotografies per participant.
 3. Les fotografies hauran d’incloure les etiquetes #vermutcasteller i #festadirecte sense perjudici d’utilitzar altres etiquetes que l’autor/a de la fotografia vulgui incloure.
 4. El fet d’etiquetar les fotografies amb #vermutcasteller i #festadirecte, implica el reconeixement, per part de l’autor/a, que la fotografia està feta durant la diada del Mercadal de Reus 2015, que és una obra original seva i que no conté ni fa referència a marques de tercers.
 5. Les imatges no poden contenir cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.
 6. L’organització no serà responsable de les reclamacions presentades per terceres persones que hagin pogut veure lesionats els seus drets.
 7. En cas que guanyador/a sigui menor d’edat, podrà recollir el premi si aquest/a sigui acompanyat del seu pare o mare o tutor legal.
 8. L’organització tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge dels castells, així com aquelles que siguin discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

GUANYADORS/ES

 1. Un jurat format per representants de festadirecte.cat i Vermut Miró farà una selecció de les 8 millors fotografies.
 2. Les fotografies seleccionades es penjaran al perfil d’Instagram @festadirecte i s’obrirà un període de votació popular des del 10 d’octubre fins el 17 d’octubre a les 23:59h.
 3. La fotografia més votada serà la guanyadora.
 4. El nom del guanyador es farà públic a festadirecte.cat i al perfil d’Instagram @festadirecte.
 5. La persona guanyadora s’haurà de posar en contacte amb els administradors de @festadirecte al correu electrònic festadirecte@festadirecte.cat per informar-los de la forma i el dia del lliurament del premi.

DRETS D’IMATGE

 1. Els drets d’imatge de les imatges realitzades seran sempre propietat de l’autor/a i amb Instagram com a co-propietari (tal com marquen les normes d’Instagram). Tot i això, les fotografies seleccionades cediran a Vermut Miró i a festadirecte.cat els drets per utilitzar-les (no per usos comercials), sempre mencionant l’autor/a de la fotografia.

ÚS DE DADES

 1. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de festadirecte.cat ni de Vermut Miró
 2. Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta del concurs implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats.

 

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.