Dilluns, 27 Gener 2020

El tàndem Jurado-Boada, escollits co-caps de colla i Isolda Sucarrats, primera presidenta dels Minyons de Terrassa

Els Minyons de Terrassa han escollit els càrrecs tècnics i directius per les properes dues temporades en l’assembla de la colla d’aquest dissabte a la tarda. Isolda Sucarrats agafa el relleu de Jordi Juanico i és converteix en la nova presidenta, en ser escollida la seva candidatura amb 116 vots a favor per contra dels 40 de la candidatura de Jesús Rodríguez.

   

Pel que fa a l’àrea tècnica, l’única candidatura presentada, la formada pel tàndem Xavier Jurado i Arnau Boada, ha estat aprovada amb 149 vots a favor, 14 en contra, 3 blancs i 1 nul.

Obejctius més propers

Optimitzar els temps dels assajos i adoptar mètodes nous, aconseguir una nova xarxa per assajar estructures de 3 i de 4, així com fer més partícep la ciutat, desenvolupant canals comunicatius nous per tal d’incrementar el volum de gent, són els primers objectius que s’ha proposat la nova tècnica.
Pel que fa a la temporada, Xavier Jurado ha dit a elmoncasteller que volen desenvolupar una planificació realista “amb una línia clara i constant, on hi hagi objectius suculents en cada moment de la temporada” i ha afegit que “tenim clares quines són les actuacions del calendari on els Minyons ens agrada treure el nostre caràcter, la planificació centrarà esforços per estar en plena forma en aquestes dates”.

Projecte continuista

Jurado i Boada estrenen el format de co-caps de colla als Minyons en un projecte que vol ser continuista i dur-lo a terme durant un mínim de dues temporades. “En els mandats curts que treballem els Minyons a vegades es pot perdre la continuitat d’altres tècniques, havent de començar els projectes des de zero. Per això nosaltres volem conduir la colla un mínim de dos anys i deixar un relleu continuista per seguir la feina feta”, ha dit Jurado.

Equip de colla

Tot i que les candidatures s’havien de presentar i votar per separat, la tècnica de Jurado i Boada va lligada amb la junta directiva liderada ara per Isolda Sucarrats. Sota el projecte denominat Equip de Colla, s’instaura un model innovador als Minyons, que volen desenvolupar amb lideratges plurals, oberts i participatius, on la presència de la dona té un pes molt important.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

«Les colles han d’apostar més per la psicologia als castells»

0
Entrevista a la castellera i psicòloga Maria Alvarado