Sortegem un exemplar del llibre 'Quarts de 9. Tot el que cal saber del món casteller'

‘Quarts de 9. Tot el que cal saber del món casteller’ és una guia per capbussar-se en l’apassionant món dels castells, amb protagonistes, il·lustracions, fotografies i anècdotes. Transmet la veritable emoció de ser a la plaça en plena diada.
Participa al sorteig d’un exemplar del llibre fins el 10 de juliol!

Si sempre has tingut curiositat per saber quin és l’origen de la tradició castellera, què és exactament un tres de deu amb folre i manilles, quin castell històric va coronar en Biel Duran quan feia d’enxaneta, què té de Bordegàs en Sergi López, quan s’hi van incorporar les dones o per què el lema casteller és «Força, equilibri, valor i seny», aquí trobaràs totes les respostes que necessites.
Tant si ets un espectador curiós com un casteller experimentat, no et pots perdre aquest llibre de Raquel Sans i Patrícia Martinez del Hoyo.

Les autores
   

Patrícia Martínez del Hoyo Guri (Barcelona, 1982) és guionista i productora. Ha treballat amb la Fura dels Baus com a ajudant de direcció. Amb el curt “Slim Up!” sobre una enxaneta va arribar al Festival de Cinema de Sundance de la mà de Ridley Scott.
Raquel Sans Guerra (Valls, 1980) és una periodista polivalent que ha treballat en diferents mitjans de comunicació: premsa escrita, ràdio i televisió. La passió pels castells l’ha portat a especialitzar-se en una matèria en la qual s’ha convertit en referent. L’any 2012 va rebre el premi de periodisme casteller Joan Ventura i Solé

Només cal que omplis el formulari amb les teves dades  per participar al sorteig del llibre que organitza Ara Llibres i Festadirecte! (només un correu per persona)

Nota legal: Als efectes previstos a la Llei orgànica 15/1999, se l’informa que les seves dades personals (nom i correu electrònic) seran tractades d’acord amb les exigències legals, guardant-se les degudes mesures de seguretat que en garanteixen la confidencialitat i que estan incloses al fitxer responsabilitat de FestaDirecte!cat, la finalitat de la qual és oferir els serveis personalitzats a través del web festadirecte!cat, i se li informa de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació dels mateixos en els termes previstos a la citada llei. També se subscriurà automàticament al butlletí diari del festadirecte!cat, del qual se’n podrà donar de baixa.

 

 

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here