Dimecres, 22 Gener 2020

RedBull TV vol els drets d’imatge internacionals del Concurs de Tarragona

RedBull TV vol adquirir els drets internacionals de les imatges del XXVI Concurs de Castells per a la seva televisió digital, segons ha explicat el programa 3 Rondes de Catalunya Informació. L’acord, segons aquest programa, estaria pràcticament tancat amb l’Ajuntament de Tarragona i la intenció de RedBull TV és emetre el Concurs a paisos com els EEUU, poques hores després de la celebració del certamen.

   

RedBull TV, que retransmet esdeveniments culturals i esportius, també col·laboraria amb la retransmissió de La Xarxa, aportant tecnologia com una ‘spidercam’, que enregistraria imatges aèries, i també enregistrar les construccions en ‘slow motion’.
El programa 3 Rondes va contactar amb la regidora de Cultura de Tarragona, Begoña Floria, que no va desmentir aquest rumor, tot i que va insistir en la gran projecció internacional del certamen i que “enguany podria assolir més quota”.

Aquest cap de setmana un equip de la productora de RedBull TV va estar present a Valls coincidint a la diada de Sant Joan, on va entrevistar a diversos membres de les colles locals, i també ahir van desplaçar un equip per seguir la diada d’estiu de la Jove de Barcelona a la Plaça del Rei.

RedBull ja es va interessar pel fet casteller ara fa tres anys, quan van visitar la festa major de Vilafraca per publicar un reportatge a la seva revista.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

«Les colles han d’apostar més per la psicologia als castells»

0
Entrevista a la castellera i psicòloga Maria Alvarado