Divendres, 18 Octubre 2019

Redbull TV retransmetrà el Concurs en anglès en un programa especial de 3 hores de durada

Redbull TV també s’ha tornat a fixar en el món casteller. Com ja va avançar l’organització del Concurs tindran els drets internacionals del certamen per emetre un programa especial en el seu canal d’internet. Ara a la seva pàgina web ja han començat a escalfar motors publicant uns reportatges que, a banda de fer pedagogia sobre castells i del món de la gralla amb el músic Manu Sabaté, també fa un petit retrat a la cultura o en la gastronomia catalana. Tots aquests vídeos es poden veure en aquest enllaç.

Retransmissió del Concurs en anglès

   

El mateix diumenge emetran un programa especial de 3 hores, amb la primera retransmissió castellera en anglès. RedBull, desplegarà un ampli equip tècnic i humà, comptarà amb la locució dels castells a càrrec dels periodistes tarragonins Albert Mercadé i Paco Montoya, també en anglès.

RedBull TV, que retransmet esdeveniments culturals i esportius, també col·laborà amb la retransmissió de La Xarxa, aportant una ‘spidercam’, que enregistrarà imatges aèries, i també a càmara lenta amb la tècnica de ‘slow motion’.

RedBull ja es va interessar pel fet casteller ara fa tres anys, quan van visitar la festa major de Vilafraca per publicar un reportatge a la seva revista.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu