Diumenge, 15 Setembre 2019

Rac1 retransmetrà en directe la Diada de Sant Joan de Valls

Guillem Andrés

L’equip de Castells Rac1 afegeix, com a mínim, una actuació més en la seva temporada i per primer cop oferirà una retransmissió en directe abans de l’estiu. D’aquesta forma, la Diada de Sant Joan se suma a les emissions pràcticament assegurades de Sant Fèlix, Santa Tecla, Concurs de Tarragona i Santa Úrsula, a l’espera de poder cobrir-ne alguna més en directe.

   

L’emissora, que aquest dissabte rebrà el Premi Joan Ventura i Solé de Periodisme Casteller atorgat per la Colla Joves dels Xiquets de Valls, mostra la seva voluntat en fer créixer la presència dels castells i ampliar el nombre de diades.

Aquesta temporada l’equip de retransmissions de castells a Rac1 estarà format per Xavi Aymerich, Benet Iñigo, Aleix Santacana, Maria Garcia, Xavi Bundó i alguna sorpresa més encara per desvetllar.

Les retransmissions castelleres a Rac1 van començar al 2012, amb la del Concurs de Castells de Tarragona i s’hi han anat sumant les diades més destacades del calendari casteller. La novetat de la Diada de Sant Joan, juntament amb les altres diades, alhora, també mostra com els castells estan adquirint una força major en els mitjans de comunicació.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

10 adjectius pel Sant Fèlix 2019

Article de Cugat Comas

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas