Primera actuació de la gira asiàtica dels Castellers de Vilafranca

0

La colla visita la Jiatong University de Shangai en el marc de la Barcelona Catalonia Cultural Week

Mira el vídeo en aquest enllaç

Els Castellers de Vilafranca i els Xiquets de Hangzhou aixecant pilars simultanis (foto @collavella)

Els vilafranquins han visitat avui la Jiaotong University de Shanghai per participar a un dels actes de la Barcelona Catalonia Cultural Week, que se celebra a Shanghai amb motiu del desè aniversari del Casal Català i el quinzè de l’agermanament de les ciutats de Shanghai i Barcelona de l’1 al 8 de novembre.

Els verds han estat presents en la preestrena del documental ‘The peach blossom garden’, de producció catalana, que explica el naixement dels Xiquets de Hangzhou i el seu dia a dia a l’empresa Antex.

DSCN3182

En l’acte també ha comptat amb la presència dels Xiquets de Hangzhou, que al costat dels verds han hagut d’aixecar els seus castells sota cobert degut a la pluja. La Biblioteca Quian Xuesen Library ha estat el marc excepcional de l’actuació castellera. Els Castellers de Vilafranca han descarregat el 4de7 amb l’agulla, el 4de8, la torre de 7 i un vano al pilar de 5, mentre que els Xiquets de Hangzou descarregaven el 3de6 amb l’agulla, el 3de7, la torre de 6 i un pilar de 4.

DSCN3189

Demà els castellers vilafranquins es desplaçaran fins a la ciutat de Hanghzou on visitaran l’escola Greentown i les instal·lacions de l’empresa Antex seu dels Xiquets de Hanghzou.

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom