Foto: Barcelona Cultura

Barcelona, Diada a Les Corts
Dissabte 9 de juny a les 18h
Pl. de Comas 
 

L’altra cita del cap de setmana que podria tenir presència de castell de 9 és a la diada que dissabte a la tarda acull el barri barceloní de les Corts, amb els Castellers de Sants d’amfitrions. Els de Pere Camprovin hi arriben havent estrenat el 5de8 el passat diumenge al Vendrell i la seva intenció serà, com a mínim, repetir els mateixos castells, és a dir, el 5de8, el 2de8f i el 3de8. Ara bé, els santsencs podrien encarar el primer castell de 9 de la temporada en funció de les proves de l’assaig d’aquest divendres.

Els acompanyaran els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Terrassa. Els tarragonins tindran algunes baixes al tronc però tot i així intentaran presentar-s’hi amb el 4de8 i el 2de7, a més d’un tercer castell de la gamma alta de 7.

Per part dels de Terrassa, si el cap de setmana passat van estrenar el 2de7, a Les Corts el volen repetir a més d’estrenar el 3de8, que sembla estar a punt. A més, l’endemà actuaran a Esplugues de Llobregat i podrien repetir aquestes construccions.

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom