Dimecres, 23 Octubre 2019

Prèvia | Diada del Pallol a Reus

Hi actuaran la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Jove de Tarragona i els locals Xiquets de Reus

?️ 27 de maig ? 18h ? Reus (Pl. Evarist Fàbregas)

La Colla Vella dels Xiquets de Valls torna la visita a la colla reusenca en una cita de compromís on podrien encarar el 5de8 i el 2de8 amb folre, a més d’una tercera construcció que podria ser el 3de9f, que ja han completat en dues ocasions aquesta temporada. El castell de 9 dependria del nombre de camises que puguin desplaçar fins a la capital del Baix Camp.

   

El 5de8 i els dos castells bàsics de 8 poden ser les construccions que es vegin de la mà de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Arriben a Reus amb dues ensopegades consecutives amb el 4de8 amb l’agulla en les darreres setmanes, motiu pel qual faran descansar aquest castell. Els d’Aleix Bordas volen seguir generant recursos en aquest nivell per quan sigui el moment de fer el pas de manera segura.

Pel que fa als amfitrions Xiquets de Reus podrien repetir l’actuació del passat dissabte a Valls, on van anotar-se el primer 2de8f del curs, segellant una tripleta de 8 i el pilar de 6 de comiat. Els reusencs podrien apostar per l’estrena del pilar de 7 amb folre que el 2016 van completar per primera vegada en dues ocasions i que a Valls van descartar a darrera hora.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu