Dissabte, 18 Gener 2020

Prèvia | Diada de les Fires de Maig a Vilafranca

AMB LES TRES COLLES DE VILAFRANCA

?️ 14 de maig ? 12.30h ? Pl. de la Vila de Vilafranca  ? a facebook.com/moncasteller

   

La diada de Fires de Maig de Vilafranca serà un dels punts d’interès del cap de setmana, on els Castellers de Vilafranca es proposaran el primer doblet de 9 del 2017. Ho faran amb l’intenció de presentar diverses novetats, com el 4de9 amb folre, el possible 3de8 amb l’agulla, i el pilar de 7, que se sumaran al 3de9f ja estrenat el mes passat. Una actuació que de confirmar-se seria la millor realitzada en la història d’aquesta diada.

Els Xicots de Vilafranca també arriben en bona forma i la intenció per diumenge serà repetir el 3 i el 4de8, castells que dominen amb comoditat fins i tot quan introdueixen peces noves als troncs. El tercer castell serà la torre de 7, tot i que treballen per estrenar aviat la torre de 8 folrada, construcció que molt possiblement encarin el 28 de maig, també a casa, en la diada Memorial Joan Sol.

Per últim la Jove de Vilafranca torna a actuar a la Plaça Més Castellera un any després de la seva darrera participació, també a la diada de Fires vilafranquina. L’objectiu serà completar tres castells de 6, amb el 3de6 amb l’agulla com a més destacat.

Aquesta diada es podrà seguir en directe amb l’streaming que us oferirà elmoncasteller.cat i Watchity a facebook.com/moncasteller

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

«Les colles han d’apostar més per la psicologia als castells»

0
Entrevista a la castellera i psicòloga Maria Alvarado