Dilluns, 21 Octubre 2019

Prèvia | Diada de Fira de Primavera de Martorell

AMB ELS CASTELLERS DE VILAFRANCA , CASTELLERS D'ESPARREGUERA I CASTELLERS DE SANTPEDOR

?️ 30 d’abril  ? 17.30h ? Martorell (Pl. de l’Ajuntament) 

                                 Castellers de Vilafranca

   

Martorell ja és pels Castellers de Vilafranca una plaça habitual en el seu inici de temporada. Habitualment actuen en solitari però aquest any ho faran acompanyats dels Castellers d’Esparreguera i els Castellers de Santpedor. Els de Toni Bach ténen la intenció de convertir aquesta localitat en plaça de 9 oferint el 3de9f, castell que ja van descarregar el 2 d’abril al Dia del Graller. Com en aquella ocasió, la torre de 8 folrada, el 4de8 i el pilar de 6 completarien la seva actuació.

Castellers d’Esparreguera

Els d’Esparreguera volen tornar a portar a plaça el 4de7 amb l’agulla i aquest cop, fora de casa. L’han completat en un parell d’ocasions, començant per la primera actuació de l’any, al febrer per Santa Eulàlia, i repetint-lo a finals de març. De moment és el seu castell sostre en aquest 2017 juntament amb el 3de7 i el 4de7, que també hi aniran diumenge.

                              

Castellers de Santpedor

L’assaig de divendres serà clau pels Castellers de Santpedor si diumenge volen plantejar-se els primers castells bàsics de 7 de l’any. Actualment són el sostre d’aquesta formació i d’aconseguir-ho seria la tercera vegada que els ajunten en una mateixa actuació. Com a tercera construcció podrien encarar el 4de6 amb l’agulla i tancar la jornada amb el pilar de 5, que tampoc han provat enguany.

 

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu