Diumenge, 19 setembre 2021

Pau Camprovin, nou president de la Coordinadora de Colles Castelleres

La nova junta, que regirà l'entitat durant el període 2021-23, continuarà enfocant els esforços en la represa de l'activitat, aturada per la pandèmia

|

- Publicitat -

Pau Camprovin (Castellers de Sants) és des d’aquest dissabte nou president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC). La seva candidatura ha estat l’única presentada en l’assemblea celebrada aquest dissabte en un format virtual i que ha comptat amb la participació d’una seixantena de colles. Rubén Gaón (Nens del Vendrell) i Ignasi Escamilla (Castellers de Sant Cugat) l’acompanyaran a les vice-presidències.

La nova junta, de caràcter continuista, regirà l’entitat durant el període 2021-23, i continuarà enfocant els esforços per promoure el treball col·lectiu de cara a la represa de l’activitat, després de, segons un comunicat de l’entitat, l'”aturada més important de la història”. L’objectiu és prioritzar l’aportació de totes les colles per tal de “trobar la fórmula que millor beneficia el global del fet casteller i que les propostes que es duen a l’assemblea puguin ser treballades, definides i compartides per totes les colles que tinguin la voluntat de formar part del procés”.

Des de la nova junta es manté l’aposta per l’apropament i obertura a les colles a través dels grups territorials i les comissions ja existents que es reforçaran en el cas de la Musical, Equitat i Seguretat, i es reformularan en el cas de la de Drets d’imatge i Finançament. El nou equip directiu ha proposat també la creació d’una nova comissió que tracti el tema de les assegurances.

Completen la junta Samuel de la Fuente (Castellers de Lleida) a la secretaria, Roger Gispert (Castellers de la Vila de Gràcia) a la tresoreria, i les vocalies seran per Ramon Bach (Capgrossos de Mataró), Cristian Muñoz (Castellers de Cornellà), Gorka Bertran (Colla Jove Xiquets de Tarragona), Rosa Rovira (Colla Joves Xiquets de Valls), Enric Güell (Colla Vella dels Xiquets de Valls), Xavier Bacardit (Minyons de Terrassa) i Antonio Sánchez (Xiquets de Tarragona). La nova junta manté sis de les dotze colles de la junta sortint, tot i que i que les persones que les representen només es mantenen en quatre casos.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.