El sorteig

Per participar al sorteig del llibre “Emocions puntuades. 25 edicions del Concurs de Castells de Tarragona” només cal respondre correctament (en l’espai del formulari) la següent pregunta:
Quina construcció inèdita al segle XX es va assolir per primera vegada al Concurs de Castells de 1970?
Una pista: en aquell certamen la van segellar dues colles, una la va coronar i l’altra la va completar. No demanem el nom de la colla, volem que ens diguis quin fou el castell.
No oblidis omplir el formulari amb les teves dades personals! Consulta les bases.

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]

Bases del sorteig

-La participació al sorteig del llibre “Emocions puntuades. 25 edicions del Concurs de Castells de Tarragona” s’obrirà l’1 d’abril i es tancarà al finalitzar el 16 d’abril
-Només les respostes correctes tindran accés al sorteig del premi
-Només es permetrà la participació d’una resposta per persona (omple les teves dades reals)
-El nom del guanyador/a s’anunciarà com a màxim el 18 d’abril. Un cop realitzat el sorteig, el seu nom es podrà publicar a elmoncasteller.cat així com a les seves xarxes socials 

Nota legal: 
Als efectes previstos a la Llei orgànica 15/1999, se l’informa que les seves dades personals (nom i correu electrònic) seran tractades d’acord amb les exigències legals, guardant-se les degudes mesures de seguretat que en garanteixen la confidencialitat i que estan incloses al fitxer responsabilitat de FestaDirecte!cat, la finalitat de la qual és oferir els serveis personalitzats a través del web festadirecte!cat, i se li informa de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació dels mateixos en els termes previstos a la citada llei. També se subscriurà automàticament al butlletí diari del festadirecte!cat, del qual se’n podrà donar de baixa.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.