Dijous, 9 juliol 2020

Nani Matas torna a ser cap de colla dels Minyons

Serà la seva quarta etapa al capdavant dels malves

|

Nani Matas ha estat escollit cap de colla dels Minyons de Terrassa després que l’assamblea celebrada aquest diumenge a la tarda hagi aprovat la seva candidatura amb la majoria dels vots a favor.

Des dels Minyons reconeixen que ha costat trobar una candidatura, però finalment comptaran amb una amb noms de molt pes dintre de la colla, encapçalada per Nani Matas, qui ha sigut capaç d’aglutinar gent amb molta experiència a la colla i al món dels castells per portar cadascuna de les àrees que componen la tècnica. L’equip estarà format per 26 castellers, entre amb ells Christian Llorca com a segon cap de colla.

Publicitat

D’aquesta manera, Matas encararà la seva quarta etapa al capdavant dels malves, després de fer-ho en les temporades 2001-2002, 2010-2011 i 2017.

Durant l’assamblea, Matas s’ha proposat treballar a llarg termini i consolidar tots els passos. Si bé l’any passat van sovintejar les manilles amb el 2de9 i el pilar de 8, i culminant el curs amb el 3de10 carregat, els objectius dels de Terrassa passaran per recuperar més gamma de castells.

La nova tècnica farà tàndem amb Jesús Rodríguez, president de l’entitat per segona temporada consecutiva després de ser reelegit a finals de gener.

 

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.