Mitjans de comunicació d’arreu del món cobriran el Concurs de Castells de Tarragona

Entre els 300 professionals acreditats hi ha agències internacionals, televisions de la Xina o el Brasil i periodistes del The New York Times o National Geographic

El Concurs de Castells, l'”espectacle casteller més gran del món” que acollirà Tarragona aquest cap de setmana, continua despertant l’atenció de diversos mitjans, d’aquí i d’arreu del món. En aquesta edició s’hi han acreditat uns 300 periodistes i fotògrafs per cobrir professionalment el certamen.

   

Algunes de les principals agències internacionals han confirmat la seva presència, com Reuters, Getty Images, Associated Press o Agence France Presse, a més d’agències de notícies d’Alemanya com Ruptly, o Diimex, d’Austràlia.

Pel que fa a les televisions, destaca el canal públic francès France24, que desplegarà un ampli dispositiu, TV Globo Brazil hi serà present amb dos reporters, i dos canals de televisió de la Xina també faran una àmplia cobertura. A més, també hi estaran presents productores audiovisuals de Croàcia, Londres, Suècia, Rússia i França, entre d’altres.

L’espai de premsa de la TAP també comptarà amb periodistes de The New York Times, National Geographic, La Reppublica, Éditions Gallimard Loisir i nombroses revistes de viatges de països com Taiwan i Indonèsia. A més, un grup de fotògrafs de Rússia realitzarà imatges en realitat virtual.

 

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here