L’Homenatge a Jan Julivert i la FM de Terrassa, en streaming a elmoncasteller

0

Aquesta tarda a partir de les 18h i demà diumenge a les 12h, elmoncasteller.cat oferirà l’streaming de les dues jornades més importants del cap de setmana: La II Diada d’Homenatge a Jan Julivert al Vendrell i la festa major de Terrassa. Les dues retransmissions aniran a càrrec de La Xarxa, que l’oferirà a les televisions locals adherides i també al canal 159 de Movistar+.

Quins castells s’hi veuran?

El Vendrell viurà aquesta tarda a les 18h una diada històrica en la II Diada d’Homenatge a Jan Julivert, mític cap de colla dels Nens del Vendrell durant 28 anys. A la cita hi han convidat a la Colla Jove Xiquets de Tarragona, la Colla Joves Xiquets de Valls i als Castellers de Vilafranca, que hi actuaran per primera vegada a la història a la capital del Baix Penedès. Les quatre formacions portaran castells de 9 però també es podria veure un gamma extra, ja que els vilafranquins tenen la intenció de portar la torre de 9 amb folre i manilles.

Demà diumenge serà torn per la diada castellera de la Festa Major de Terrassa, a partir de les 12h, en una de les diades més importants de l’estiu. A banda de les dues colles locals, Minyons i Castellers, també hi actuarà la Colla Joves Xiquets de Valls. Els Minyons volen apuntar-se el 2de9fm, castell que la Colla Joves podria revalidar després del seu gran Sant Joan. Per la seva banda, els Castellers de Terrassa apunten al primer castell de 8 de l’any.

Ampli equip de ràdio i televisió

La retransmissió d’aquesta tarda anirà a càrrec d’un equip format per Ràdio Televisió El Vendrell i Penedès Televisió, amb per Gemma Armela a la presentació, amb els comentaris de Carles Cortés i Pep Ribes, i amb Ernest Gili i Pere Sallent a peu de plaça.

Des del raval de Montserrat, els encarregats de retransmetre la diada per televisió serà l’equip format per Anna Vallhonesta, Biel Duran, Joan Beumala i Carles Cortés. Per ràdio, ho farà Pep Ribes amb Ernest Gili a peu de plaça i els comentaris de Josep Torreño.

La seguiran les diades de la Festa Major de Les Santes a Mataró (24 de juliol), la Festa Major de Vilanova i la Geltrú (30 de juliol), la Festa Major del Catllar (27 d’agost), Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès (30 d’agost), el primer diumenge de festes de Santa Tecla a Tarragona (18 de setembre), Santa Úrsula a Valls (23 d’octubre), Tots Sants a Vilafranca del Penedès (1 de novembre) i la Diada dels Minyons de Terrassa (20 de novembre).

A més, també s’oferiran les tres jornades del 26è Concurs de Castells: Torredembarra (25 de setembre) i Tarragona (1 i 2 d’octubre).

‘Dosos amunt!’ i ‘Va de castells’

A banda de les retransmissions de les diades, l’oferta es complementa amb el programa televisiu ‘Dosos amunt!’. Presentat per Carles Cortés i Toni Comas, l’espai és un informatiu setmanal amb les imatges més destacades de les diferents jornades, entrevistes i tertúlies.

Per la seva banda, les ràdios emeten l’espai setmanal ‘Va de castells’, produït per Ràdio Vilafranca i presentat per Pep Ribes i Josep Torreño.

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom