Dissabte, 23 octubre 2021

Les colles de Valls i els Minyons salden Sant Fèlix amb 4 castells de Gamma Extra

|

- Publicitat -

La Joves dels Xiquets de Valls va tornar i per la porta gran a la Diada de Sant Fèlix, després d’un any absents. Els vermells arribaven en bona forma a la cita i van complir amb les expectatives que havien generat al voltant del 5de9 amb folre, que van descarregar. La Joves va obrir amb un segur 3de9 amb folre que van dominar en tot moment. A la segona ronda va arribar la súper catedral vermella, que no intentaven des de Santa Úrsula. El castell va pujar amunt amb molta convicció i va tenir una execucció sota control en tot moment, sobretot després de la sortida dels dosos. Aquesta era la tercera vegada consecutiva que els de la Joves completaven el 5de9 amb folre després de fer-ho al Concurs de Tarragona, a Santa Úrsula i ahir a Vilafranca, el mateix escenari on al 2008 el completaven per primera vegada. Per acabar van signar el 4de9 amb folre, aconseguint així un triplet de tres castells de 9 pisos, la millor actuació del que porten de temporada.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls va obrir el seu programa amb un solvent 3de9 amb folre, que van descarregar sense massa exigència. En segona ronda van oferir el tercer 2de9 amb folre i manilles de la temporada, que van haver de treballar de valent a nivell de manilles i el pis de quarts, que s’anava girant perillosament. Tot i així el van controlar a la carregada i quan ja baixava va acabar cedint. També va fer llenya el 4de9 amb folre de la tercera ronda, que no van poder controlar a la sortida de la canalla quan una de les quints va acabar empassant-se del castell. Això no va fer variar els plans dels rosats que van plantar amb seguretat un pilar de 8 amb folre i manilles força fàcil fins a la coronada però va acabar amb les esperances de descarregar-lo amb la sortida dels menuts.

Per la seva banda els Minyons de Terrassa van encarar la jornada obrint l’actuació amb el primer intent de gamma extra de la temporada, un 2de9 amb folre i manilles que va pujar molt tocat. Les estrenes en una renovada estructura no van ser suficients per fer-se amb el castell, que va patir diverses oscil·lacions abans de ser coronat. La destressa del quint va permetre dibuixar l’aleta, però quan baixava el castell es va quedar sense defensa i va fer llenya. Els malves van acabar descarregant un 3de9 amb folre i coronant el 4de9 folrat, dues estructures que ahir també van haver de suar molt. El 4de9 amb folre finalment va quedar només en coronat.

821193

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.