La Vella es marca una altra tripleta a la Selva del Camp

0
478

Els Xiquets de Tarragona estrenen en tercera ronda el 4de8 amb l’agulla, que queda en coronat i els Xiquets de Reus signen la segona clàssica de 8 del dia

Arnau Martínez | La Selva del Camp

La plaça major de la Selva del Camp ha reunit aquesta tarda els Xiquets de Reus, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Xiquets de Tarragona en el marc de la diada de la festa major votada de Sant Andreu.

Els rosats han tornat a portar els castells de 9 a la plaça descarregant la millor diada mai vista a la Selva. Després d’haver desmuntat dos peus, la Vella ha descarregat el 3 de 9 amb folre, un castell que els últims anys havia portat per primera vegada aquesta plaça. A segona ronda, han fet un 4 de 9 amb folre més treballat que el tres, sobretot en l’encaix entre el folre i els terços. Aquesta ha estat el primer 4de9f que s’ha vist en aquesta població. La tercera ronda l’ha protagonitzat un 5 de 8 amb el tremolor habitual dels castells de la Vella, però s’ha descarregat sense cap complicació. Els de Manel Urbano han acabat la diada amb un pilar de 6 impecable.

Els Xiquets de Tarragona han descarregat en primera ronda un ferm 2de8 amb folre que ha demostrat la confiança que tenen en aquesta estructura. A segona ronda havia d’arribar el 3 de 9 folrat, però finalment s’ha abaixat un pis a causa de la indecisió de la canalla. El cap de colla dels ratllats, Josep Maria Solé, ha assegurat que el castell de 9 arribaria aviat, en quinze dies a Cornellà o per Sant Joan a Tarragona. Per tancar les rondes, els del carrer Santa Anna han estrenat el 4 de 8 amb agulla que finalment només s’ha pogut carregar després que l’enxaneta hagi tardat molt en baixar. Malgrat això, el castell ha pujat molt bé, possiblement el millor fet fins ara per la colla. Han tancat l’actuació amb un vano de 5.

Els encarregats en obrir plaça han estat els Xiquets de Reus. Els de la camisa avellana han repetit l’actuació del matí al Vendrell, la clàssica de 8. El 4 de 8 s’ha descarregat amb moltes complicacions ja que ha perdut ràpidament les mides i una de les quartes s’ha obert moltíssim. Després, els de Reus han llançat el 3 de 8 que ha estat parat en tot moment, completament diferent al 4. Per tancar, han fet el 2 de 7, una de les estructures que possiblement veurà un pis més per Sant Pere.

El de la Colla Vella és el primer 4de9 amb folre que veu la Selva del Camp (Foto Arnau Martínez)
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.