Dissabte, 23 octubre 2021

La tripleta màgica de la Vella i les estrenes dels Xiquets de Tarragona, protagonistes a la Selva

|

- Publicitat -

Arnau Martínez | La Selva del Camp

Els Xiquets de Tarragona han fet els seus dos primers folres de la temporada, mentre que la Colla Vella ha tornat a descarregar la tripleta màgica a la Selva del Camp. Diumenge a la tarda, la població del Baix Camp ha acollit a ratllats, rosats i Xiquets de Reus que han completat la diada en motiu de la Festa Major votada de Sant Andreu.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha descarregat per segon any consecutiu la tripleta màgica a la Selva del Camp. Han obert les rondes amb el 3 de 9 amb folre, amb aquell tremolor que si no hi és sembla que no sigui un castell rosat, s’ha hagut de treballar a terços i a quarts. El segon castell ha sigut el 4 de 9 folrat que han descarregat després d’haver desmuntat dos peus, al 4 s’han estrenat fins a tres castellers. Per acabar, han completat el 5 de 8 que se’ls hi ha tancat força als pisos superiors. Cal destacar l’estrena del pilar de 6 que se’ls ha girat, però l’han acabat descarregant amb facilitat. L’espadat no l’havien portat a plaça, però sí que l’havien fet a assaig.

Els Xiquets de Tarragona han estat els encarregats d’obrir plaça i ho han fet amb el 2 de 8 amb folre, el primer d’aquest 2017. El que va ser castell bandera dels tarragonins, avui s’ha vist nerviós, probablement a causa de l’estrena. El 5 de 8 ha estat el castell triat per a la segona ronda, el segon d’aquest any després que no el fessin des de Sant Magí de 2016 quan els hi va quedar en carregat. La catedral ha estat força semblant a la de la passada Diada de Sant Isidre, ha pujat nerviós i s’ha parat al fer l’aleta. Finalment, el pilar de 7 amb folre ha estat la cirereta dels Xiquets de Tarragona, que no el feien des de l’11 de setembre de 2015. Se’ls ha anat cap a endavant, però l’actuació en conjunt ha causat molta bona sensació. No semblen la colla de la temporada passada.

Els Xiquets de Tarragona han recuperat el pilar de 7 amb folre a la Selva (Foto: Lins Griñó)

Els Xiquets de Reus han fet doblet aquest cap de setmana, al matí han estat al Vendrell al 91è Aniversari dels Nens i han descarregat el 4 de 8, el 3 de 8 i el 5 de 7. A la Selva, els de la camisa avellana han completat els dos castells bàsics de 8 i el 2 de 7 que els ha servit per rodar l’estructura després que el cap de setmana passat el 2 de 8 amb folre els quedés en carregat. Han tancat amb el pilar de 6 que han hagut de treballar durant la carregada.

Els Xiquets de Reus continuen rodant els castells de 8 i el pilar de 6 com avui a la Selva del Camp (Foto: @xiquets)
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.