Dimecres, 20 octubre 2021

La Joves i els Xiquets van de tripletes a Torredembarra

|

- Publicitat -
Josep Torreño | Torredembarra

La Diada de Sant Rosalia de Torredembarra ha viscut una jornada molt interessant aquest migdia gràcies a les dues tripletes que han signat els Xiquets de Tarragona -la primera del curs- i de la Joves dels Xiquets de Valls, que a més, ha recuperat el pilar de 6. Molta satisfacció per la colla local, els Nois de la Torre, que completen la millor actuació del que porten de temporada amb tres castells de la gamma alta de 7.

Ha obert la Joves de Valls que ha demostrat l’apreci per la plaça de Torredembarra descarregant la tripleta màgica dos dies després d’una jornada tant exigent com Sant Fèlix. Els vermells passen per un gran moment de forma, amb uns castells de 9 molts solvents com avui han ensenyat novament a Torredembarra, tant en el 3de9 com amb el 4de9 folrats, i amb un altre 5de8 marca de la casa. Als castells de la Joves no els hi falta res, el potencial d’aquesta colla és gran i poden apuntar més alt. A més, a partir d’avui compten amb un pilar de qualitat, el de 6 pisos, que no s’apuntaven des de la diada de la Festa Major de Vilanova de 2009, realment exquisit. L’estructura l’han clavat sense exigències, ni semblava el primer d’un renovat tronc i els pot donar molt de joc a una formació que li mancava acabar les grans actuacions amb un espadat com el d’avui.

PILAR DE 6 DE LA JOVES
Pilar de 6 de la Colla Joves Xiquets de Valls (Foto Josep Torreño)

Els Xiquets de Tarragona també han marxat satisfets de Torredembarra, aconseguint la primera tripleta màgica de la temporada i tancant d’alguna manera la diada de Sant Magí, on després de suspendre’s a mitja actuació  només van poder apuntar-se un castell, el 3de9 amb folre. Aquest precisament ha estat el de sortida dels ratllats que han sabut dominar-lo sense complicar-se la vida, tot i que la baixada ha demanat més atenció. El segon de la temporada i donant pas al 4de9 amb folre, que van haver de desmuntar el passat 19 d’agost a Sant Magí per indecisió dels petits. Avui, després de desfer el castell a l’alçada de quarts, l’han tirat amunt amb determinació, però amb les mides un pèl obertes sobretot als pisos de terços i quarts. Amb la sortida de la canalla el castell s’ha defensat dintre de tot, amb certa comoditat, per apuntar-se el primer de la temporada. L’alegria s’ha apoderat de la colla que ha celebrat amb molta eufòria el cinquè completat del seu historial. Per la tercera ronda han deixat el 5de8, que només han pogut coronar. El castell l’han enfrontat amb alguna baixa important al pis de quints i s’ha rebregat per dalt amb l’entrada de dosos.i s’ha complicat fins a la sortida de la canalla, sense poder evitar la caiguda. Els Xiquets comencen el setembre en forma per anar pensant en Santa Tecla, on tindran l’oportunitat de repetir la tripleta màgica.

4D9F XIQUETS
Els Xiquets de Tarragona han descarregat el cinquè 4de9 amb folre del seu historial a Torredembarra (Foto Josep Torreño)

Per la seva banda els Nois de la Torre han descarregat tot el que s’han proposat, assolint la millor actuació de la temporada gràcies al 3de7 amb l’agulla, el 5de7 i el 4de7 amb l’agulla,  tots completats a la primera i sense ensurts, tot i que han hagut de defensar sobretot, l’estructura del 4, molt defensat. Els Nois han sortit molt satisfets de plaça descarregant per primera vegada aquesta temporada el 5de7 i el 4de7 amb l’agulla.

IMG_2716
Els Nois de la Torre en el moment de coronar el 4de7 amb l’agulla (Foto Josep Torreño)

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.