Dijous, 19 Setembre 2019

La Joves ensopega amb el 2de9 amb folre i manilles a la Firagost

07.08.2014
Josep Torreño | Valls
La Colla Vella surt satisfeta de plaça gràcies a una nova tripleta màgica

[dropcap]V[/dropcap]alls va tornar a mobilitzar l’afeccionat casteller amb motiu de la Firagost,  amb una Plaça del Blat plena a vessar com en les grans ocasions. Un dels motius que cridava l’atenció era l’anunci de la Colla Joves dels Xiquets de Valls sobre el 2de9 amb folre i manilles, castell que no portaven a plaça des de la temporada de 2009.

Tot i que en un primer moment semblava que la baixa a darrera hora d’un enxaneta obligaria a aparcar l’intent, la Joves no es va fer enrera i va pujar amunt el castell canviant les peces. El va provar en dues ocasions, però cap dels dos va tenir fortuna. Primer, amb sisens col·locats la canalla no ho va veure clar i es va fer enrera, i en el segon, el cap de colla va donar instruccions de desmuntar-lo. Al 2de9 vermell li va mancar agilitat a l’hora de col·locar  quarts i quints. La construcció es va mostrar intractable massa aviat i això va fer dubtar a la canalla, que va tirar avall amb sisens col·locats. Sense abaixar els braços la Joves hi va tornar de seguida, però en el segon atac va tornar a repetir-se el mateix, amb l’agreujant que la pinya es va obrir i el folre i les manilles van acabar empassant-se.  Els de Tomàs Gormaz obrien d’un 4de9 amb folre treballat pels pisos inferiors i van tancar la seva jornada amb un 3de8 de circumstàncies.

   

joves

Per la seva part, la Colla Vella dels Xiquets de Valls va completar una nova tripleta màgica, sortint amb un 3de9 amb folre que van saber controlar en tot moment. Més treballat va ser el 4de9 amb folre, amb mides obertes i deformades que els va obligar a treballar a fons, tot i aixi, amb serenor, van apuntar-se’l per sisena vegada en aquesta temporada. Van acomiadar-se amb el 5de8, el millor que li hem vist fer enguany a la Colla Vella.

4de9f cvxv

 

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

10 adjectius pel Sant Fèlix 2019

Article de Cugat Comas

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas