Dimecres, 1 desembre 2021

La Joves, de més a menys

|

- Publicitat -

Josep Torreño | Valls

De més a menys. La Colla Joves Xiquets de Valls ha protagonitzat una diada de Sant Joan per sota del previst, amb dues llenyes que la poden deixar tocada i sortint de plaça amb un gran regust amarg.

Publicitat

El 4de9 amb folre, que ja havíen completat a la diada del Pati ha estat l’escollit pels vermells. El castell ha presentat dubtes ben aviat, amb mides massa obertes als primers pisos i amb un dels pilars estirant-se més del compte, que ha obligat al folre i el tronc a treballar durant tota l’execució. La canalla, però, ha solventat els dubtes atacant-lo amb autoritat i s’ha pogut completar amb gran esforç.

986010

A continuació ha estat torn del primer 3de9 amb folre que els de Jaume Galofré han enlairat per primer cop enguany, i a partir d’aquí s’els ha torçat la diada. El tres ja no ha pujat segur però fins a col·locar el pis de sisens l’han dominat més o menys bé, just amb l’entrada del pom de dalt ha començat a complicar-se i a remenar més del compte. Tot i així han fet el possible per a coronar-lo fins que a la sortida del pis de dosos el desgast s’ha fet evident i ha acabat cedint per la part baixa.

En tercera ronda s’han decidit pel 7de8, que també l’havien fet al Pati. Sobre el paper semblava un final fàcil per oblidar tot l’esforç que els dos castells de 9 han dut de corcoll a la Joves, però al castell li ha mancat corda a nivell de segons i terços i ha acabat cedint també amb la sortida dels menuts.

[quote_box_center]Jaume Galofré, cap de colla: “De la diada ens quedem amb el fet que érem molta gent i que hem sabut reaccionar degudament després d’una caiguda de 3de9f”  [/quote_box_center]

A la Joves se li acosta el mes de juliol tradicionalment poc productiu per la colla, almenys a plaça, que hauran de dedicar a reposar-se a l’assaig per encarar un agost exigent.

7de8


LES DADES

4DE9 AMB FOLRE COLLA JOVES
-És el 71è que aconsegueixen descarregar

3DE9 AMB FOLRE COLLA JOVES
-Amb el d’ahir és el segon que queda en carregat en una diada de Sant Joan. El primer fou a la diada de l’any 1987.

7DE8 COLLA JOVES
-El que va aconseguir la Colla Joves és el 62è castell de 7de8 del món casteller, el segon que només queda en carregat després del coronat pels Castellers de Barcelona el maig del 2013

 

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.