Divendres, 26 febrer 2021

La Jove estrena clàssica de 8 i els Nens el 4de8 més matiner de la seva història

|

11.05.2014
Jordina Estopà Masdeu| Tarragona
Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau estrenen el 5de7

[dropcap]A[/dropcap]vui Jove de Tarragona, Nens del Vendrell i Castellers de Sant Pere i Sant Pau tenien cita a la Plaça del Rei tarragonina per celebrar la Diada del Local dels del Cós del Bou, que aquest any en fa 33 que és la seva seu.

Els liles encaraven la seva diada volent avançar en el pas a pas que els caracteritza estrenant dues construccions. Han obert la diada descarregant el tercer 3 de 8 del curs sense dificultats. La segona ronda donava pas a les estrenes amb forma del primer 4 de 8 d’aquesta temporada. Aquest, malgrat algun tremolí, s’ha descarregat sense problemes. En tercera ronda, els de Carles Ribas han bastit el primer 2 de 7 del curs, castell que l’any passat només havien carregat, malgrat van completar el de vuit pisos, i on cal destacar-hi estrenes en el tronc. Han finalitzat l’actuació amb un pilar de 5 i quatre pilars de 4.

Els Nens del Vendrell han arribat a Tarragona amb l’objectiu d’estrenar el carro gros. Abans, però, i en primera ronda han descarregat el quart 2 de 7 de la temporada on s’hi ha estrenat l’enxaneta. En segona ronda els de Maria Cunillera han afrontant el 4 de 8. Aquest presentava canvis i novetats a nivell de baixos, terços, quarts i quints. El castell ha pujat lent i tremolós fins la carregada havent-se de defensar per descarregar-lo, assolint així el 4 de 8 més matiner del seu historial. En tercera ronda han completat el segon 4 de 7p, finalitzant la diada amb un vano de cinc.

Publicitat

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau també tenien com a objectiu donar passos endavant, portant noves construccions i treballant de cara nous reptes. Clar exemple d’això és el 4 de 7 descarregat en primera ronda, on els quints d’un possible 4 de 8 ocupaven el lloc de quarts i presentaven un pom de dalt lleuger per aquest fi. En segona ronda han estrenat el 5 de 7 més matiner de la seva història, amb novetats als pisos superiors. Els de Jordi Gaya han descarregat en tercera ronda el segon 3 de 7p de la temporada i han completat l’actuació amb un pilar de 5 – amb l’alineació de cara un possible pilar de 6 – i tres pilars de 4.

3
3de8 de la Jove de Tarragona (foto Marta Montolio)

 

Publicitat

1 comentari

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.