La guia "Quarts de 9" a la Setmana del Llibre en Català i a les festes de Santa Tecla

[dropcap]L[/dropcap]a Setmana del Llibre en Català, a Barcelona, i les festes de Santa Tecla, a Tarragona, seran el marc de dues noves presentacions del llibre “Quarts de Nou. Tot el que cal saber del món casteller“, de Raquel Sans Guerra i Patrícia Martínez del Hoyo, aquesta pròxima setmana. El llibre, editat per Ara Llibres, vol ser una guia per iniciar-se al món casteller i ha estat escrit per dues membres de l’equip del programa de Televisió de Catalunya del mateix nom.

   

La primera de les presentacions es farà el dissabte dia 7, a les 12 del migdia, a l’avinguda de la Catedral de Barcelona. A més d’una conversa amb les autores del llibre, la presentació inclourà un taller de castells a càrrec dels Castellers de Barcelona. La segona presentació es farà el dijous 12, a les 19:30, a l’Antiga Audiència de Tarragona.

La guanyadora de l’exemplar sortejat a FestaDirecte!cat ens fa la seva crítica 

“Tenia ganes d’endinsar-me al Món Casteller”

Eva Tello, Ordal (Alt Penedès)

[dropcap]”F[/dropcap]a uns minuts, mentre veia la diada de Sant Fèlix per televisió entre castell i castell, m’he acabat el llibre ‘Quarts de 9. Tot el que cal saber del món casteller‘. El vaig aconseguir en un sorteig a FestaDirecte!cat i em va fer molta il·lusió perquè fa 3 anys que visc en un poblet del Penedès i no conec gaire el Món Casteller, tenia ganes d’endinsar-me.
El llibre no és gaire llarg, però és intens i complet. Et parla de tots els aspectes rellevants dels castells i tot el que els envolta, tant els aspectes tècnics, com la història i també -i crec que és el més important- l’aspecte més humà, la força integradora i, per suposat, les rivalitats entre colles i com això ha permés als castells crèixer i ser cada cop més potents.

Tot pletgat explicat de manera clara i amena, amb unes notes amb tocs d’humor que donen bons consells per a tot aquell que vulgui acostar-se al Món Casteller però que el desconeix.

Un llibre per apendre i per descobrir, i sobretot, per passar una bona estona. Us el recomano! “

 

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here