La Coordinadora de Colles Castelleres agenda una roda de trobades amb els grups territorials

La Coordinadora de Colles Castelleres iniciarà el proper 19 de gener una roda de trobades amb els grups territorials de les zones de Girona, Catalunya central i Lleida, que continuaran els propers dissabtes 26 de gener, 2 i 16 de febrer, culminant el 2 de març a les zones de Tarragona i Barcelona.

   

Damunt la taula exposaran diversos temes a tractar, com per exemple el de l’assegurança, on la voluntat és presentar la realitat econòmica de la Coordinadora i avançar amb la possible necessitat de canvi de gestió. En l’apartat dels drets d’imatge, voldran resoldre dubtes i exposar la voluntat de cara el 2019, per vetllar per la màxima difusió del fet casteller. A més, es presentaran les comissions de Drets d’Imatge, Finançament i Seguretat, i parar una especial atenció a la comissió d’Equitat i la tasca de sensibilització que s’està duent a terme a més de la seva missió/objectius amb la voluntat de sumar inquietuds de les colles i avançar les accions de 2019.

Un dels objectius d’aquestes trobades serà valorar el nou sistema de comunicació, les possibles millores i recollir propostes per apropar la CCCC a les colles i a la inversa. Ara fa un any es va crear una estructura fora de la junta de la Coordinadora, en forma de delegats territorials, amb la pretensió de facilitar la proximitat a les colles, tant pel que fa al trasllat d’informació com a la recollida d’inquetuds. En concret, són 12 grups territorials, sota la responsabilitat de cada un dels 12 membres de la junta, que vol facilitar la comunicació amb les colles, establir noves vies de diàleg i reforçar la comunicació i intercanvi entre colles de la zona.

 

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here