Divendres, 7 maig 2021

La Colla Joves vol sumar la primera tripleta màgica per Sant Joan

|

- Publicitat -

[quote_right]Seran els encarregats d’obrir la diada després del sorteig realitzat el passat dissabte.[/quote_right]

Millor castell de la Colla Joves a la diada de Sant Joan:
4de9sf carregat, any 2000

Les 3 millors actuacions a Sant Joan de la Colla Joves:

1- 4de9sf(c), 3de9f, 5de8 | any 2000
2- 3de9f, 4de9f, 5de8, pde7f | any 1999
3- 3de9f, 4de9f, 4de8p | any 2014

Josep Torreño

[dropcap]C[/dropcap]omparant-los amb la temporada passada, arribaran a Sant Joan amb un moment de forma força similar; han fet els mateixos castells de 8 bàsics, que els han portat en tots els seus compromisos i han estrenat el 4de9 amb folre a la diada del Pati.

En canvi no han portat a plaça castells que ja havien fet la temporada passada en aquestes alçades d’any, com el 4de8 amb el pilar al mig i el pilar de 6. Un pilar que van forjant a l’assaig i que estrenaran quan estigui a punt, ja que presentaria novetats per la part alta.

L’ensopegada del 2de8 amb folre al Milà, que només van poder coronar, va obligar a la colla a retocar el pis de dosos que ara sembla estar a punt per reptes superiors.

Sant Joan

Els de Jaume Galofré, que s’estrena com a cap de colla en un Sant Joan, es podrien plantejar l’actuació a la nit de Completes, avui a partir de 3/4 d’11 de la nit, una actuació basada en tres castells de 8 on a banda del 3 i el 4 podrien estrenar el 5de8 o decantar-se pel 7de8, que ja han descarregat en una ocasió.

[quote_right]La tripleta màgica només l’han completat en dues edicions de la diada de Sant Joan, el 1999 i el 2013[/quote_right]

La gran cita de Sant Joan serà una prova de foc per la Colla Joves, que es planteja la tripleta màgica, és a dir, el 3 i el 4de9 amb folre i el 5de8, una actuació que en aquesta emblemàtica diada només ha completat en dues ocasions, el 1999 i el 2013. Hi arribarà amb el deure d’estrenar dos castells, per una banda el 3de9 folrat i, si no ho fa la nit anterior, el 5de8.

colljoves

 

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.