La Jove de Tarragona, camí d’un gran Sant Magí, i Castelldefels, altres protagonistes del 15 d’agost

0
393

La festivitat del 15 d’agost també ha deixat bons registres a Tarragona, on la Jove ha enllestit a les festes de Sant Roc del Cós del Bou quatre construccions que podrien pujar un pis més aquest dissabte a la diada de Sant Magí. Els liles han encetat l’actuació amb el 3de8 amb l’agulla, han continuat amb el 5de8 i en tercera ronda han optat pel 2de8f, que ha mostrat una versió millorada. Han tancat l’actuació amb un altre pilar de 7 amb folre per a continuació assajar algunes de les estructures en el mateix escenari que actuaran aquest dissabte. Així han col·locat els sisens del 2de9fm i del 5de9f, han fet una prova del 4de9 sense folre que ha pujat fins el pis de quints, amb els sisens a l’esquena d’aquests, i per últim han fet una prova del pilar de 8 fins el pis de quints.

Al costat de la Jove els Xiquets de Reus han completat la clàssica de 8 però només han pogut coronar el pilar de 6.

Prova del 2de9fm de la Jove de Tarragona en l’assaig d’aquesta nit a la plaça de les Cols (foto Àlex Alonso)

Els Xiquets de Tarragona a Ferran

Els matalassers també han actuat aquesta tarda en clau Sant Magí, on han completat els dos castells bàsics de 8 a més del 5de7, és a dir, l’actuació que també podrien pujar un pis més aquest dissabte. Per la seva banda els Castellers d’Altafulla han signat la clàssica de 7, tot i que han desmuntat un intent de 3de7 amb l’agulla i el 2de6 ha arribat a la segona.

Castelldefels s’apunta la millor actuació de la història

Ho han fet en la seva festa major, descarregant el segon 5de7 consecutiu de la seva història que aquesta vegada han hagut de treballar, especialment entre la banda del dos i la rengla del tres. Han seguit amb el 4de7 i el 3de7, tots dos amb l’agulla, és a dir, ajuntant tres dels seus millors castells per anotar-se la millor actuació de la seva història, que fins el moment datava del 1994. Els Xicots de Vilafranca han descarregat la quarta torre de 8 amb folre, molt treballada a nivell de segons i folre, sumen un altre 4de8 i un 7de7 que apunta a pujar un pis més. La tercera colla, els Vailets de l’Empordà han descarregat el 3de6 amb l’agulla, el 2de6 i el 3de6.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.