Josep Maria Solé és escollit nou cap de colla dels Xiquets de Tarragona

0
722

Arnau Martínez

Els Xiquets de Tarragona estaven convocats ahir a les vuit del vespre al seu local, però no per assajar, sinó per votar el nou president i el nou cap de colla de l’entitat. Tal i com ja vam informar ahir, a la junta directiva només s’ha presentat una proposta, la de Xavier Sabat. De tècniques, dues, una encapçalada per Josep Maria Solé i l’altra per Pere Ruíz.

Cada candidat ha tingut quinze minuts per exposar el seu programa i convèncer un local que estava ben ple. Finalment, vora la mitjanit, s’ha sabut qui ocuparia cada càrrec. Josep Maria Solé ha estat elegit cap de colla per 186 vots, per davant de Pere Ruíz que ha obtingut només 45 vots menys. El nou president escollit ha estat Xavier Sabat.

Josep Maria Solé representava la candidatura continuista, la majoria dels integrants del seu equip ja havien estat amb l’anterior responsable tècnic, Roger Peiró. Solé farà tàndem amb Oriol Peiró, com a segon cap de colla, Robert Romaní com a cap de pinyes i Cristina Martínez com a cap de canalla.

Obrir la porta a noves construccions

El flamant cap de colla dels Xiquets de Tarragona es proposa avançar els registres del primer tram de temporada, coronant un castell de 9 entre finals de maig i inicis de juny. També vol que els Xiquets liderin el món casteller tarragoní, marcant-se al calendari Santa Tecla i el Concurs, on va avançar que vol situar els matalassers al podi del certàmen de l’any vinent. A més, ha apuntat cap a noves construccions com castells sense folre o amb agulla. Tot això, disminuint el percentatge de caigudes.

Pel que fa a la junta directiva, Xavier Sabat comptarà amb Jacob Rovira com a coordinador, Sergi Rofin com a tresorer, Mireia Parera com a secretària, Gerard Ciurana com a vocal de seccions, Pilar Borrero com a vocal encarregada del local, i Mario Jiménez com a relacions publiques i comunicació. Sabat ha insistit en què els Xiquets de Tarragona siguin institucionalment de gamma extra. Ha destacat que vol recuperar l’àrea social de la colla i promoure actuacions fora de Catalunya.

Xavier Sabat i Josep Maria Solé, estrenaran càrrecs als Xiquets de Tarragona com a president i cap de colla respectivament (Foto Xiquets de Tarragona)
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.