Diumenge, 20 Octubre 2019

Guia de mitjans de comunicació que seguiran la diada de Sant Fèlix en directe

La Diada de Sant Fèlix tornarà a convocar a tota la premsa especialitzada i a mitjans interessats en cobrir una de les diades més importants del calendari casteller. En total, l’Ajuntament de Vilafranca ha acreditat a 9 mitjans locals i comarcals, 19 mitjans nacionals (Catalunya i Estat) i 3 mitjans internacionals. Tots aquests estaran ubicats a dependències municipals, per la qual cosa és més que segur que la llista de mitjans de comunicació presents a la diada sigui encara més àmplia.

elmoncasteller.cat oferirà un minut a minut sobre el desenvolupament de la diada, amb prència a la web i xarxes socials.

   

Aquesta és la llista dels mitjans que oferiran la diada en directe per ràdio o televisió:

A la Televisió

La Xarxa de televisions locals retransmet l’actuació en directe, presentat per Carles Cortès i amb els comentaris de Joan Beumala i amb Anna Vallhonesta i Biel Duran a peu de plaça. La retransmissió es podrà veure en directe en una vintena llarga de televisions locals, al canal 159 de Movistar+ i també a elmoncasteller.cat en streaming.

Televisió de Catalunya emetrà un programa especial del Quarts de Nou el mateix dimarts al vespre, amb un resum de 75 minuts, a les 19.25h per TV3.

A la ràdio

Les emissores locals adherides a La Xarxa també podran escoltar la diada castellera amb la conducció de Pep Ribes, els comentaris de Roger Peiró, excap de colla dels Xiquets de Tarragona, i amb Ernest Gili a peu de plaça. El mateix equip participarà a la retransmissió de Penedès Televisió.

C
atalunya Ràdio anirà informant de la diada des de les 11h amb connexions a càrrec dels periodistes Josep Almirall i David Prats als butlletins horaris de Catalunya Ràdio i a un i tres quarts de cada hora a Catalunya Informació. A peu de plaça Laia Díaz seguirà el desenvolupament de la diada.

RAC1 retransmetrà en directe l’actuació de la diada amb un equip encapçalat per Xavi Aymerich, amb Benet Iñigo, Maria Garcia. A més, s’afegirà per primera vegada en una retransmissió castellera el cap d’esports de la ràdio líder en català, el periodista Raúl Llimós

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu