Dilluns, 16 Setembre 2019

Gràcia portarà el 3de9 amb folre a Reus

Reus, Plaça del Mercadal a les 18h
Castellers de la Vila de Gràcia, Capgrossos de Mataró i Xiquets de Reus

reus

   

Xiquets de Reus | La colla reusenca es troba en un bon moment de forma que avui vol demostrar atacant el primer 5de8 de l’any. La caiguda del 2de7 de  la passada setmana pot frenar les aspiracions de 2de8 amb folre i de ben segur que hi afegiran el consolidat 3de8 i el que podria ser el segon 4de8 de la temporada.

descarga

Castellers de la Vila de Gràcia | Les bones sensacions en l’assaig d’ahir són un bon motiu per que els de Gràcia avui es plantegin el primer castell de 9 del curs. El 3de9 amb folre, que l’any passat a Reus van haver de desmuntar, serà el seu gran objectiu dels blaus que acompanyarien amb construccions com el 5de8, el 2de8 amb folre o el 7de8.

colla40

Capgrossos de Mataró | Mentre enllesteixen el 5de8 i els primers castells de 9, els de Mataró podrien repetir aquesta tarda a Reus els mateixos castells que en la diada del seu aniversari. Per tant, la seva actuació podria comptar amb el 4de8 amb l’agulla, el 7de8 i el 3de8. Si tot va bé la novetat podria arribar a la ronda de pilars amb la intenció d’estrenar el pilar de 7 amb folre.

Plaça del Mercadal

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

10 adjectius pel Sant Fèlix 2019

Article de Cugat Comas

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas