Dimecres, 20 octubre 2021

Girona pot viure un Sant Narcís de 10

|

- Publicitat -
24.10.2014
Plaça del Vi de Girona, diumenge 25 d’octubre a les 11.30h. Amb Minyons de Terrassa, Capgrossos de Mataró i Marrecs de Salt
600 Minyons pel 3de10

[dropcap]E[/dropcap]ls Minyons de Terrassa volen desplaçar-se a Girona amb l’objectiu clar de recuperar el 3de10 amb folre i manilles. Per això en els darrers dies al local dels malves han treballat amb intensitat per fer-lo realitat, on ja han col·locat el pis de sisens en diverses ocasions, a manca de l’assaig definitiu d’aquesta nit. A més, cal tenir en compte la campanya de mobilització que anima a entitats i veins de Terrassa a sumar-se a la cita gironina, on ja han superat la xifra proposada de ser 600 persones entre els castellers i amics que donaran suport a la seva pinya.
El 2de9 amb folre i manilles podria obrir la seva actuació, per atacar el castell de 10 en segona ronda, mentre que el 4de9 amb folre podria ser el tercer castell dels de Guillem Comas.
Val a dir que els Minyons de Terrassa no assoleixen el 3de10 amb folre i manilles des de la diada de la colla de la temporada del 2010 i que en els darrers atacs ha quedat en intent (dues vegades a la diada de la colla del 2011 i una a la de 2012) i un intent desmuntat, precisament a la diada de Sant Narcís de 2011.

Capgrossos amb possible tripleta 

Els Capgrossos de Mataró volen recuperar-se de les sensacions negatives que el Concurs de Tarragona va deixar a la colla per l’intent del 2de9fm i el 3de9 amb folre carregat. Ara els espera una agenda d’alt compromís en aquest darrer tram de temporada que enceten diumenge a Girona, on volen que esdevingui un punt d’inflexió. Per això el propòsit de la colla del maresme passa per recuperar el 3de9 amb folre i acompanyar-lo del 4de9 folrat, a més d’un tercer castell de la gamma alta de 8.

Primer intent de 5de8 dels Marrecs de Salt

La colla amfitriona, els Marrecs de Salt, preparen el Sant Narcís més ambiciós dels seus gairebé 20 anys d’història. Han posat tots els esforços per diumenge dur a terme el primer intent de 5de8 i de moment tot va de cara en els assaigs sobre aquesta construcció. Sense anar més lluny ahir van plantar-lo fins a dosos en l’assaig previ a la diada. Podrien encetar l’actuació amb el 3de8, encarar el 5de8 en segona ronda i cloure amb la torre de 8 amb folre, el que significaria la millor actuació de la seva història.

marrecs

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.