Dimarts, 17 Setembre 2019

Exhibició de potencial amb els primers 3 i 4 de 8 simultanis de la història dels Minyons

11.05.2014

[dropcap]D[/dropcap]it, i fet, després de completar un nou 2de8 amb folre, el seu castell de sortida, ben parat i tan sols treballat puntualment a nivell de terços, els Minyons de Terrassa van apuntar cap al 3 i el 4de8, que per primera vegada intentaven de manera simultània. Els dos castells aixecats a la vegada, sempre impactant a nivell visual, van ser resolts a la perfecció, ben parats, amb una molt bona execució i amb les aletes quasi alhora, demostrant una gran sincronització en aquesta demostració de potencial malva.
Amb l’objectiu principal de la jornada assolit, que va tenir com a fons la Fira Modernista de la ciutat, van encarar el 5de8, un castell que tenen absolutament dominat, com va quedar clar ahir, on només durant la baixada van haver de defensar l’estructura del tres. Ja és el quart del curs d’una construcció que la passada temporada no va arribar fins a finals de juny. Per acabar, van completar un nou pilar de 6.

Per la seva banda els Xics de Granollers van completar de manera brillant un nou 2de7, aquesta va ser la millor construcció d’una colla que es va trobar amb el handicap que ha sigut una actuació que han concretat aquest dilluns i que no han pogut mobilitzar tota la gent. Van signar a més el 3 i el 4de7.

   

El 3 i el 4de8 dels Minyons de Terrassa aixecats a la vegada (Foto: Minyons)

 

 

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

10 adjectius pel Sant Fèlix 2019

Article de Cugat Comas

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas