Dijous, 19 Setembre 2019

Exhaurides les entrades pel Concurs de Castells 2018 del 7 d’octubre

Expectació aquest matí quan s’han posat a la venda les entrades pel Concurs de Castells de Tarragona 2018, de la qual ja no queden entrades disponibles per l’edició principal, la del diumenge 7 d’octubre. Per l’edició de dissabte 6 d’octubre a hores d’ara encara se’n poden aconseguir.

A les 10 en punt les xarxes socials del certamen han anunciat l’enllaç on els usuaris havien d’adquirir les localitats, però pocs minuts després el sistema ja anunciava que només se’n podien comprar, per exemple, si algú no finalitzava la compra. En una nota de premsa enviada per l’organització, informa que la primera venda s’ha realitzat a les 10:01 hores i l’última per accedir a la jornada del diumenge a les 11:44. En el primer minut de compra, s’han confirmat 3.023 entrades i en total, la mitjana d’entrades per reserva ha estat de 3,26.

   

 

Els afortunats que les han pogut adquirir, un màxim de 4 entrades per usuari de les 4.730  que es posaven a la venda, no han tingut les dificultats tècniques d’altres anys. Pocs minuts abans de les 12 del migdia, el Concurs ha anunciat que s’havien exhaurit totes les entrades per diumenge.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

10 adjectius pel Sant Fèlix 2019

Article de Cugat Comas

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas