Dimarts, 22 Octubre 2019

Els Xiquets de Reus obriran la Diada del Mercadal

Aquest dijous al vespre s’ha realitzat la presentació de la 14a edició de la Diada del Mercadal a Reus, que el pròxim 5 d’octubre reunirà a quatre de les principals colles del país, els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Capgrossos de Mataró, a més de la colla local, els Xiquets de Reus.

Durant la presentació de la Diada s’ha dut a terme el sorteig de l’ordre d’actuació, que ha determinat que la colla de casa sigui l’encarregada d’obrir l’actuació al punt de les 17h. En segon lloc actuaran els Castellers de Vilafranca, tercera serà la Colla Vella dels Xiquets de Valls, en quart lloc ho faran els Capgrossos de Mataró i la Jove de Tarragona tancarà les rondes.

   

Un cop realitzat el sorteig els caps de colla o representants han anunciat alguns dels objectius, com el 3de10fm que la Colla Vella podria estrenar enguany, a més dels grans castells que ja han fet com el 2de8 o el 4de9 desfolrats. Els Castellers de Vilafranca voldrien revalidar 2de9 i el pilar de 8, sense descartar el 3de9f i agulla o l’inèdit 10de8. La Jove podria decantar-se pels dos castells de 9 i el pilar de 8, i els Capgrossos aspirar a la tripleta màgica, objectiu que també tenen els Xiquets reusencs, que preparen l’assalt a un 4de9f que només han coronat en dues ocasions (al Mercadal i Diada de la colla, el 2015).

La presentació de la diada ha comptat amb la presència de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor de cultura, Daniel Recasens.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu