Dissabte, 27 novembre 2021

Els Xiquets de Reus convoquen la tercera edició del Concurs Fotogràfic Diada del Mercadal

|

- Publicitat -

[dropcap]L[/dropcap]a fotografia castellera també està de moda i això a les colles no els passa per alt. Ho saben els Xiquets de Reus que convoquen la tercera edició del Concurs Fotogràfic Diada del Mercadal, que es celebrarà el proper 5 d’octubre a la tarda, destinat a professionals i afeccionats de la fotografia que desitgin participar-hi. La novetat d’enguany és la creació d’una nova categoria de ‘xarxes socials’ que s’afegeix a les tres categories de les edicions anteriors: ‘detalls’, ‘construccions’ i ‘avellana’.

La fotografia que acompanya aquest text pertany a Carles Vilella, guanyador de la segona edició  del Concurs Fotogràfic amb la seva proposta ‘A espatlles de gegants’.  Per participar només cal que seguiu les bases de la tercera edició del Concurs Fotogràfic de la Diada del Mercadal que a continuació expliquem:

TemaDiada del Mercadal de Reus (durant l’actuació que es celebrarà el pròxim 5 d’octubre de 2013, a partir de les 17.30h, a la Plaça del Mercadal de Reus).
ParticipantsTots els professionals i aficionats a la fotografia que ho desitgin, a excepció dels fotògrafs acreditats per a la Diada del Mercadal 2013.
Categories:  Els 4 premis corresponen a quatre categories diferents:
  • Categoria CONSTRUCCIONS, on es premiarà el concepte global (foto complerta) del castell.
  • Categoria AVELLANA, on es premiarà la millor fotografia sobre els Xiquets de Reus, de qualsevol tipologia.
  • Categoria DETALLS, on els objectius es poden centrar en petites anècdotes o detalls tant del castell com de la plaça en general.
  • Categoria XARXES SOCIALS, on es premiarà la millor fotografia instantània.
Publicitat

Obres: Cada participant pot presentar un màxim de 4 fotografies per categoria, havent d’entregar cadascuna d’elles en format digital jpg (mínim 1200x1600px) i entregar-ho en un CD (NO posar el nom de l’autor al CD). Pel que fa la categoria XARXES SOCIALS, la fotografia s’haurà de publicar a Instagram amb el hashtag #mercadal13 o al facebook etiquetant-hi l’usuari Xiquets de Reus.

Identificació: En el moment d’entregar les imatges s’omplirà un full de registre amb les dades de l’autor, el número d’obres i el seus títols. En aquell moment, s’assignarà un número d’ordre a cada participant amb el qual s’identificarà el CD

Tramesa: Les fotografies es presentaran al local del Xiquets de Reus c/Rosic 4-8 de Reus, en l’horari següent: dimarts i divendres de 20 a 22h. Per la categoria XARXES SOCIALS, les fotografies s’hauran de publicar a Instagram o Facebook

Termini d’admissió: Fins el 18 d’octubre de 2013 per a les categories Construccions, Avellana i Detall, i fins el 6 d’octubre de 2013 a les 23:59 la categoria Xarxes Socials.

Veredicte: El veredicte serà inapel·lable i es farà públic el dia 8 de novembre al vespre al local dels Xiquets de Reus i posteriorment a la pàgina web de l’Organització, http://www.xiquetsdereus.cat. El veredicte es comunicarà per correu electrònic a tots els participants a excepció dels participants de la categoria Xarxes Socials. El jurat estarà format per quatre persones amb experiència fotogràfica i castellera (Josep Brunet, Mireia Pujals, Mercè Ramos i Carles Vilella).

Premis: Hi hauran 3 premis de 125 euros per cadascun d’ells, i un de 50 euros per a la categoria Instagram. El lliurament dels mateixos es farà el divendres 8 d’octubre al local dels Xiquets de Reus, en horari que serà convenientment anunciat.

Exposició: Les obres premiades i les obres finalistes seran exposades al local dels Xiquets de Reus, des del dia de l’entrega de premis i durant tot el mes de novembre. Hi haurà una exposició virtual a la web de la colla.

– Les fotografies premiades quedaran en propietat de l’Organització, que podrà publicar-les fent constar el nom de l’autor, i que es reserva el dret de publicar qualsevol de les fotografies presentades a concurs, citant-ne l’autoria.

– L’Organització es reserva el dret de declarar desert qualsevol dels premis.

– Tota comunicació en relació al concurs serà per correu electrònic, excepte la comunicació directa amb els premiats.

– Qualsevol cas no previst per aquestes bases serà resolt per l’Organització.

– Els concursants es responsabilitzen totalment de la inexistència de drets de tercers en les obres presentades, així com de tota reclamació per drets d’imatge.

– La participació en aquest concurs implica la total acceptació d’aquestes bases. Per a més informació dirigiu-vos a:activitats@xiquetsdereus.cat.

– La no acceptació d’aquestes bases o el fet no complir-ne la totalitat farà que les obres presentades no entrin a concurs.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.