Els Xiquets de Hangzhou visiten els Castellers de Vilafranca

0
256

Josep Torreño | Vilafranca del Penedès

La colla xinesa ha aprofitat la seva participació al Concurs de Castells per fer turisme i visitar els Castellers de Vilafranca, amb qui ja van actuar a la Xina el novembre passat.
En la seva arribada a la capital de l’Alt Penedès els castellers asiàtics han visitat les Bodegas Torres i posteriorment han estat rebuts a Cal Figarot, on la junta els ha obsequiat amb una fotografia de la torre de 8 amb folre que els vilafranquins van descarregar a Shangai durant aquell viatge. Posteriorment s’han dirigit a la Plaça de Santa Maria on s’han fotografiat al monument als castellers i s’han desplaçat fins a la plaça de la Vila amb el Toc de Vermut dels grallers xinesos. Un cop allà han plantat un pilar de 5 que ha despertat la curiositat de molts vilafranquins.

Pere Regull, l’alcalde de Vilafranca, ha rebut oficialment als Xiquets de Hangzhou a la sala de plens i ha aprofitat per felicitar-los pel gran paper que van dur a terme al Concurs de Castells, on van completar per primera vegada a plaça el 3de9 i el 2de8 amb folre. La visita a Vilafranca ha acabat amb un sopar de germanor a Cal Figarot amb la junta amfitriona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here