Dilluns, 19 Agost 2019

Els Xicots fan doblet de castells de 8

El Memorial Joan Sol que els Xicots de Vilafranca han celebrat aquest migdia juntament amb els Minyons de l’Arboç ha servit per tornar a completar els dos castells bàsics de 8, destacant amb el 3de8 descarregat número 50 de la colla

Dos castells de 8 més al sac pels Xicots de Vilafranca i ja en sumen un total de 5 en aquesta temporada. Els vermells han arrancat amb el 3de8 que ha presentat canvis obligats al pis de terços, el castell no s’ha dominat com a les Fires i l’han hagut de treballar durant la baixada, amb problemes amb l’encaix de pinya i segons. En segona ronda han completat el 4de8, que ja d’inici ha pujat nerviós i s’ha desfigurat a nivell de quarts i de quints, que l’han hagut de defensar. Han tancat amb el 5de7, encarat al 5de8 que la colla assaja per aquesta temporada.

   

Al seu costat, els Minyons de l’Arboç s’han apuntat el primer castell de 7 de l’any, el 3de7, a més del 4de6 i el 3de6 amb l’agulla.

50è 3de8 dels Xicots

En les darreres actuacions els vilafranquins han arrodonit les xifres de castells de 8 descarregats. A la passada diada de Fires de Maig el seu 4de8 va significar el número 100, a més de 15 de coronats. Avui ha estat torn per celebrar el 3de8 descarregat número 50, a més de 13 de carregats.

4de8

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas

Assessora, que alguna cosa queda!

Article d'opinió de Josep Almirall