Els Verds i l'Escola Arsenal treballen per un museu casteller a Cal Figarot

26.06.2014
Els alumnes de les diferents modalitats d’estudis que s’imparteixen a l’Escola Arsenal de Vilafranca han tingut com a tema del treball de final de curs la creació d’un projecte de museu dels Castellers de Vilafranca.

[dropcap]E[/dropcap]ls Castellers de Vilafranca estan treballant la idea de creació d’un museu casteller a la seu social de la colla, Cal Figarot, degut a l’augment de les visites turístiques en els últims anys. Per tal de dissenyar-ne els projectes, els vilafranquins van arribar a un acord de col·laboració amb l’Escola Municipal d’Art Arsenal perquè els seus alumnes elaboressin com a treball de final de curs un projecte de museu casteller a la planta baixa de Cal Figarot, on actualment està situada la sala polivalent.

El passat dimecres 18 de juny els alumnes van presentar a Cal Figarot els projectes, que van quedar exposats a la sala polivalent. Tant professors com els Castellers de Vilafranca valoren molt positivament els projectes, ja que s’hi han trobat propostes molt interessants. Properament s’estudiaran tots els projectes presentats i se’n triarà un de guanyador a partir del qual es començarà a treballar amb la creació del nou museu o espai casteller a Cal Figarot.

 

Aquesta primera col·laboració entre l’Escola Municipal d’Art Arsenal i els Castellers de Vilafranca obre les portes a futurs projectes conjunts.

 arsenal

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here