Diumenge, 25 Agost 2019

Els Vailets de l'Empordà i els Carallots, els altres protagonistes del cap de setmana

26.05.2014
Josep Torreño

[dropcap]E[/dropcap]ls Vailets de l’Empordà van segellar ahir a Castelló d’Ampuries la seva millor actuació del seu curt historial gràcies al primer castell de la gamma alta de 7, el 4de7 amb l’agulla (que es va descarregar després de desmuntar un intent)  i el primer 3de7. Els Vailets van obrir amb el 4de7, fins ahir el seu sostre i que només s’havien apuntat una vegada a finals de març. El pilar de 5 va servir per tancar la millor actuació dels de la camisa blau cel.

Per la seva banda, els Castellers de Sant Vicenç dels Horts, els Carallots, van apuntar-se el primer castell de 7 de la seva història, que anteriorment ja havien intentat en dues ocasions. Ahir però, a casa i en la diada del seu primer aniversari, van poder culminar amb èxit el primer castell de 7, construcció que van atacar de sortida. Van completar la seva millor actuació amb el 3de6 amb l’agulla i el 2de6 a més de tres pilars de 4.

   

2
A l’esquerra, 4de7 amb l’agulla dels Vailets de l’Empordà. A la dreta, els Carallots s’apunten el primer 4de7 de la seva història (Arxiu colles)

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas

Assessora, que alguna cosa queda!

Article d'opinió de Josep Almirall